NOVI BILBORD: Podrška Vulinu i iz Srebrenice

Novosti online

20. 07. 2023. u 22:37

POSLE Romanije, Pala, Rogatice i Višegrada stigla je podrška direktoru BIA-e Aleksandru Vulinu i iz Srebrenice sa porukom “Podrška za brata, tvoja Srebrenica”

НОВИ БИЛБОРД: Подршка Вулину и из Сребренице

Foto: Ž. Knežević

Bilbordi podrške koji su prvo osvanuli na Romaniji i Palama, a kasnije u Rogatici i Višegradu izazvali su pravu histeriju u federalnom Sarajevu. Po društvenim mrežama pozivalo se na napade i uništavanje bilborda, ali reklo bi se da su “hrabri” izostali i da do danas bilbordi stoje bezbedno na teritoriji Republike Srpske.

Federalna histerija nastupila je i nakon poziva direktora BIA-e da protjerane najbolje srpske studentkinje nastave svoje akademsko školovanje u Beogradu.

Studentkinje Fakulteta kriminalistike, kriminologije i bezbednosnih studija Univerziteta u Sarajevu Valentina Vujičić i Slađana Todić, optužene da su na društvenim mrežama “srbovale”  i širile tzv.međunacionalnu mržnju, što su obe 

<p>Generalni direktor „Sarajevo-gas“ Nedeljko Elek rekao je da će, na poziv direktora Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Srbije Aleksandra Vulina, njih dve studiranje nastaviti na Akademiji za nacionalnu bezbednost u Beogradu.

„Slađana i Valentina biće stipendiste države Srbije i biće im obezbjeđen smještaj u studentskom domu, dok će ostatak finansijskih troškova studija snositi preduzeće Sarajevo- gas“- rekao je Elek na konferenciji za novinare, koje je zajedno sa dve studentkinje održao u Istočnom Sarajevu.

Podsećamo da su Sjedinjene Američke Države uvele sankcije Aleksandru Vulinu, optuživši ga da podržava tzv. ruski “maligni” uticaj, te za veze s krijumčarima oružja i narkotika.

Tužiteljstvo Srbije za organizovani kriminal objavilo je da će od pravosudnih institucija SAD zatražiti dodatne informacije o razlozima sankcija uvedenih šefu sigurnosne agencije (BIA) Aleksandru Vulinu, do danas ih nisu dobile.

Podršku Vulinu pružili su  predsednici Srbije i Republike Srpske Aleksandar Vučić i Milorad Dodik, kao i većina načelnika i gradonačelnika Srpske ocenivši da su samo dokazane srpske patriote na “crnoj listi” SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024