PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Srpska nastavlja da sarađuje sa Rusijom jer, kako navodi, ima pravo da vodi svoju autentičnu politiku, i pored pritisaka.

Komentari (2)

Pedja

16.05.2023. 20:52

Gospodin Dodik pravo besedi, mora se podrzavati najmocnija slavenska sila, jer je ovo upravo rat protiv slavena. Nama nisu problem, germani, romani, saksoni, gali niti novi miks zvani kauboji, nas problem su nasi otpadci, a najzalosnije je sto oni misle da su nesto vredni onima koji ih huskaju protiv svojih naroda. Kada bi ukrainci, poljaci, bugari slovaci, cesi, slovenci, hrvati a i rumuni poceli misliti svojim glavama i shvatili da ih samo koriste, a da kad dodje vreme oni ce ih pustiti niz vodu, onda bi situacija bila mnogo korektnija. Ovako mozemo samo da zalimo sto nasi narodi ginu ili ce ginuti u korist onih koji su udaljeni i ostvaruju dobit od stradanja slavena.

Čika Velja

17.05.2023. 09:15

Ipak je Milorade Zapad u pravu!? Ako nisi sa njima,protiv njih si...i to je tačno! Nismo i nećemo sa njima,i protiv njih smo!!! To je naš izbor!!!