DODIK REAGOVAO NA MILANOVIĆEV SKANDAL: I pre i posle njegovog dolaska Derventa je nesumnjivo srpska, a hrvatska vojska gubitnička

Tanjug

25. 03. 2023. u 19:00

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Derventa nesumnjivo u Republici Srpskoj i pre, a i posle posete predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, i da je hrvatska vojska u Srpskoj nesumnjivo gubitnička.

ДОДИК РЕАГОВАО НА МИЛАНОВИЋЕВ СКАНДАЛ: И пре и после његовог доласка Дервента је несумњиво српска, а хрватска војска губитничка

Foto: Tanjug

 - Istorija Srba i Hrvata je teška i trebaće godine truda da se premoste razlike i reše pitanja koja nas razdvajaju - saopštio je Dodik na Tviteru.

Dodik je dodao da je predsednik Hrvatske privržen poštovanju Dejtonskog sporazuma i Republike Srpske kao političko-pravne činjenice.

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je danas u Derventi obeležavanju 31 godine od osnivanja 103. brigade HVO koju je odlikovao Redom Nikole Šubića Zrinskog, i poručio da je Dejtonski sporazum i dalje vrlo važan i da će ga Hrvatska braniti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (1)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!