DODIK REAGOVAO NA MILANOVIĆEV SKANDAL: I pre i posle njegovog dolaska Derventa je nesumnjivo srpska, a hrvatska vojska gubitnička

Tanjug

25. 03. 2023. u 19:00

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Derventa nesumnjivo u Republici Srpskoj i pre, a i posle posete predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, i da je hrvatska vojska u Srpskoj nesumnjivo gubitnička.

ДОДИК РЕАГОВАО НА МИЛАНОВИЋЕВ СКАНДАЛ: И пре и после његовог доласка Дервента је несумњиво српска, а хрватска војска губитничка

Foto: Tanjug

 - Istorija Srba i Hrvata je teška i trebaće godine truda da se premoste razlike i reše pitanja koja nas razdvajaju - saopštio je Dodik na Tviteru.

Dodik je dodao da je predsednik Hrvatske privržen poštovanju Dejtonskog sporazuma i Republike Srpske kao političko-pravne činjenice.

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je danas u Derventi obeležavanju 31 godine od osnivanja 103. brigade HVO koju je odlikovao Redom Nikole Šubića Zrinskog, i poručio da je Dejtonski sporazum i dalje vrlo važan i da će ga Hrvatska braniti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)