OSTAVKA NA MESTO GRADONAČELNIKA ZVORNIKA: Zbog odluke da prihvati poslanički mandat, Zoran Stevanović napustio funkciju

V. M.

26. 11. 2022. u 22:07

ZORAN Stevanović, višegodišnji gradonačelnik Zvornika, posle odluke da prihvati poslanički mandat podneo je ostavku na mesto čelnog čoveka ovog grada u Republici Srpskoj.

ОСТАВКА НА МЕСТО ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗВОРНИКА: Због одлуке да прихвати посланички мандат, Зоран Стевановић напустио функцију

Foto: Srna

Tim povodom on se obratio kolegama na sednici lokalnog parlamenta.

- Želim svima da se zahvalim na saradnji svih ovih godina, i mojim saradnicima koji su radili sa mnom, kao i svima koji su do sada bili u nekadašnjim sazivima gradskog parlamenta - rekao je Zoran Stevanović.

On je svima poručio da "ne zame, da se uvek trudio da nikad ne bude ličan.

- Uvek je to bilo u cilju da nešto popravimo, nešto napravimo, iskoračimo napred. Nigde ne odlazim, ja ostajem u političkom životu našeg grada, smatram da ću i sa ove pozicije dati jedan značajan impuls za razvoj našeg grada i unapređenje života u njemu. Ostajemo svi tu, boriti se moramo, poštovati takođe, radimo dalje do konačnog cilja i hvala još jednom svima, na strpljenju, trpljenju i podršci svih ovih godina - dodao je Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA NOVOSTI Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: Muka mi je od Zapada i svega što rade (FOTO)