JAVNO pozivanje na ubistvo Milorada Dodika nije ništa drugo do legalizacija terorizma kao opcije u BiH, ocenio je danas savetnik srpskog člana Predsedništva BiH Milan Tegeltija.

Milenko

31.10.2022. 08:33

Ako se pazljivije gledaju njegove emisije jasno ce se vidjeti da taj covjek mrzi sve sto je srpsko te na taj nacin i vodi dijaloge sa svojim gostima navodeci ih svojim vjesto odabranim pitanjima da govore ono sto on misli a misli sve najgore o Republici srpskoj i srpskom narodu.Jednom rijecju vjest manipulator a ujedno veliki srbomrzac i rekao bih glasnogovornik svih onih koji mrze Srbe i sve sto je vezano za njih

Atila Ahil

01.11.2022. 09:40

Хаџифејзовићу треба забранити да води програм.Душан Јањић ништа бољи није, долио је уље на на ту бедну изјаву оптужујући исто Додика као да има штетан утицај у БиХ.Тог Јањића само доводе Србомрзци за интервју,како у Босни тако и у Србији.

Alex

04.11.2022. 05:29

За Додика је више од пола БиХ и Хрвати га цијене ,а 80% Р СРПСКЕ га подржава већи дио Р Србије не мали дио Р Хрватске ,и онда се појави ратни хушкач Хађифејз....који предлаже нечије убиство.Ово је кривично дијело и позивање на хаос у земљи. ТВ Фејс затворити а уредника на суд и затвор.иначе БиХ нема шансу да опстане.