KONCERT ZA DAN GRADA: U Bijeljini nastupio virtuoz na harmonici Dušan Sekulić

V. M.

26. 09. 2022. u 22:51

KONCERT svetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličen povodom Dana grada Bijeljine, izazvao je ogromno interesovanje Bijeljinaca i dvorana Centra za kulturu je bila ispunjena do poslednjeg mesta, tražila se i karta više.

КОНЦЕРТ ЗА ДАН ГРАДА: У Бијељини наступио виртуоз на хармоници Душан Секулић

Dušan Sekulić na sceni, Foto V. Mitrić

Sekulić i prateći bend, zajedno sa gostima iznenađenja priredili su spektakl u kom je publika i aktivno učestvovala, prateći aplauzom obrade poznatih ritmova narodne muzike i svetskih hitova.

- Ovaj poklon koncert koji su organizovali Skupština grada i Gradska uprava za Dan grada, opravdao je naša očekivanja i svaki minut koji su sugrađani izdvojili da bi prisustvovali ovoj večeri. Zadovoljstvo je veće, jer su nastupili umetnici iz Bijeljine koji su poznatiji u svetu nego u svom gradu - rekao je predsednik SG Aleksandar Đurđević.

Dušan Sekulić je u najavi koncerta izrazio zadovoljstvo što će nakon duže pauze ponovo nastupati sa bendom u Bijeljini i dodao da publika može "očekivati neočekivano".

PROMOCIJE

SLIČNE aktivnosti najavio je Aleksandar Đurđević i u narednom periodu iz jednostavne želje da se promovišu kulturni stvaraoci iz Bijeljine i na taj način gradu da nova vrednost odnosno aktivna kulturna scena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna