OBUKA ZA PREDUZETNIKE: U Bijeljini održano predavanje o digitalnom marketingu

V. MITRIĆ

21. 03. 2022. u 07:13

U INOVACIONOM centru za održivi razvoj - InCOR savetnik gradonačelnika Bijeljine Radiša Petrović uručio je sertifikate preduzetnicima koji su polaznici besplatnih obuka o digitalnom marketingu, koje je, u ime Gradske uprave, organizovao Odsek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije.

ОБУКА ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ: У Бијељини одржано предавање о дигиталном маркетингу

Polaznici sa sertifikatima / Foto V. Mitrić

Obuke su organizovane na osnovu ankete o potrebama privrednika u Bijeljini. Sprovedene su u sklopu projekta "DigitalBIZ", koji realizuje Inovacioni centar za održivi razvoj - InCOR uz finansijsku podršku Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.

InCOR je osnovala Gradska uprava, a, u njeno ime, njime rukovodi Odsek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije.

- Nakon završetka obuka sproveli smo anketu polaznika o znanju i iskustvu stečenom kroz obuku i dobili smo veoma dobre ocene u svim oblastima, a njihovi predlozi su nam značajni i za rad InCOR-a u budućnosti - istakla je šef Odseka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Gradske uprave Bijeljina Ankica Todorović.

Završena su dva ciklusa obuka o digitalnom marketingu, a 29, od ukupno 31 polaznika uspelo je da stekne dovoljno znanja u ovoj oblasti i da dobije sertifikat.

UNAPREĐENjE POSLOVANjA

OVA obuka je bila veoma značajna za mene jer sam unapredila znanje o digitalnom marketingu, a očekujem da će to uticati i na poslovanje mog preduzeća. Zahvalna sam na prilici da naučim mnogo korisnih stvari i nadam se da će biti još ovakvih obuka u Bijeljini - naglasila je polaznica Sandra Senić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!