TEŠKA NESREĆA U DOBOJU: Poginuo suvozač automobila nakon sudara sa kamionom

Novosti online

26. 02. 2022. u 12:23

JEDNA osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Doboju.

ТЕШКА НЕСРЕЋА У ДОБОЈУ: Погинуо сувозач аутомобила након судара са камионом

Foto: V. Mitrić

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da se nesreće dogodila na raskrsnici ulice Sveti Sava i magistralnog puta.

– Oko 22.10 došlo je do sudara automobila “pežo” kojim je upravljao Lj.B.iz Doboja i kamion “man” koji je vozio U.P. Iz Srbije. U ovoj saobraćajnoj nesreći vozač automobila Lj.B. je zadobilo teške telesne povrede opasne po život i isto je nakon ukazane lekarske pomoći u dobojskoj bolnici prevezeno u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci – pojasnila je Kerkezova.

Suvozač iz navedenog automobila C.B. je takođe zadobio teške telesne povrede opasne po život i isto je nakon ukazane lekarke pomoći u dobojskoj bolnici prevezeno u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci gđe je usled zadobijenih povreda preminuo.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj.

(Srpskainfo)

BONUS VIDEO:

TRAGEDIJA KOD RESNIKA: Zakucao se kolima u kamion, izašao i ubio se hicem iz pištolja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)