PAKETIĆI DECI RADNIKA RITE UGLJEVIK: Obradovano 800 mališana (FOTO)

Vladimir Mitrić

26. 12. 2021. u 14:36

ZA 800 dece radnika Rudnika i Termoelektrane /RiTE/ „Ugljevik" uzrasta do 10 godina dodijeljeni su juče i danas novogodišnji paketići.

ПАКЕТИЋИ ДЕЦИ РАДНИКА РИТЕ УГЉЕВИК: Обрадовано 800 малишана (ФОТО)

Foto: V.M.

Ovu već tradicionalnu dodelu novogodišnjih paketića organizuje Sindikalna organizacija, a finansira uprava RiTE "Ugljevik"

Paketići su deljenji po grupama a svaku grupu je pratila predstava "Kako su patuljci postali klovnovi" u izvedbi glumaca iz bijeljinskog Pozirištanca  „Maslačak".

Član Sindikalne organizacije RiTE Ugljevik Davor Prelić poželeo je srećne praznike mališanima, te bezbrižno i srećno detinjstvo.

Foto: V.M.

Prelić je pojasnio da je od ove godine, novim kolektivnim ugovorom odlučeno da se novogodišnji paketići dodeljuju deci do 10 godina starosti, a da je do sada starosna granica bila do 7 godina.

On je zahvalio rukovodstvu Sindikalne organizacije i menadžmentu RiTE "Ugljevik" koji su podržali ovu već tradicionalnu dodelu novogodišnjih paketića.

Foto: V.M.

- Srećni smo jer smo obradovali mališane i izmamili im osmeh na licima - poručio je Prelić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!