UVEK DRAGI GOSTI: Delegacija "Partizana" posetila Ugljevik

V. Mitrić

13. 11. 2021. u 08:54

DELEGACIJA Fudbalskog kluba “Partizan” iz Beograda posetila je opštinu Ugljevik i prisustvovala premu kod načelnika ove podmajevičke opštine Vasilija Perića.

УВЕК ДРАГИ ГОСТИ: Делегација Партизана посетила Угљевик

Foto: V. Mitrić

Tokom boravka u Ugljeviku, delegacija “Partizana” koji su činili članovi Upravnog odbora Zoran Rajić i Dragan Trailović te fubaleri Bojan Ostojić i Milan Lukač posetila je i Rudnik i termoelektranu “Ugljevik” a susreli su se i sa Udruženjem navijača “Partizana” iz Ugljevika.

Perić je nakon sastanka istakao da je važna afirmacija sporta i fudbala.

- Razgovarali smo da u narednom periodu uspostavimo saradnju sa Fudbalskim klubom “Partizan”, a mi kao lokalna uprava želimo da našu Školu fudbala, koju pohađaju najmlađi sugrađani, podignemo na veći nivo, tako što ćemo sarađivati sa ovim stručnim ljudima - rekao je Perić.

On je dodao da je u ovo vreme važno da se unapređuje sport.

- Kao lokalna zajednica na godišnjem nivou izdvajamo značajna novčana sredstava za razvoj sporta i tako ćemo nastaviti i u narednom periodu - naveo je Perić.

Član Upravnog odbora “Partizana” Dragan Trailović zahvalio je na srdačnom prijemu i rekao da će u narednom periodu biti besplatan ulaz za svu đecu na  velikim utakmicama ovog kluba, kao đečija tribina,  pa da su pozvani i mališani iz Ugljevika.

- Proširićemo saradnju kada  su u pitanju omladinske škole fudbala “Partizana” i ovdašnjeg “Rudara” - rekao je Trailović.

Inicijator posete je Vladislav Mićanović iz Ugljevika a prijemu je prisustvovao i predsednik Skupštine ove opštine Đoko Simić.Perić je Trailoviću pokonio grb opštine Ugljevik.

BONUS VIDEO: ALEKSANDAR VUČIĆ FUDBALERIMA - Srećan put i pobedite Portugal

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)