DOBOJSKI "PIŠONJA I ŽUGA": Maznuli ”golfa” i udarili u sušnicu

O.M.

21. 12. 2021. u 12:50

DOBOJSKA policija identifikovala je dvojicu maloletnika iz Gračanice, stare 13 i 9 godina, koji su pokušali da provozaju ”golf 3”, vlasništvo M. V. iz Doboja, ali su posle svega nekoliko metara udarili u sušnicu za meso i razbili branik na vozilu.

ДОБОЈСКИ ПИШОЊА И ЖУГА: Мазнули ”голфа” и ударили у сушницу

Foto D. Pozderović

U policiji saznajemo da su maloletnici u stilu ”Pišonje i Žuge”, iz čuvene pesme Zabranjenog pušenja, u nedelju naveče pokušali da maznu ”golfa 3” u kojem su, u bravi, uočili ključeve.

- Sumnja se da su maloletnici oko 17.10 časova ušli u otključani ”golf”, koji se nalazio u dvorištu kuće vlasnika. U vozilu su bili ključevi i maloletnicu su ”golfa” stavili ga u pogon. Nakon toga su udarili u sušnicu za meso i pobegli, a sa sobom su odneli ključeve automobila - saopštila je dobojska policija.

O celom slučaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Doboju, koje će odlučiti o daljim aktivnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći