DA LI STE JE VIDELI? Nestala Dragica iz Šamca, policija i meštani tragaju za njom

V.M.

16. 11. 2021. u 23:08

POLICIJSKA uprava Bijeljina pozvala je sve da, ukoliko primete ženu sa fotografije, ili imaju ako imaju bilo kakve korisne informacije za njeno što brže pronalaženje prijave lično najbližoj Policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona „122“.

ДА ЛИ СТЕ ЈЕ ВИДЕЛИ? Нестала Драгица из Шамца, полиција и мештани трагају за њом

Foto: PS Šamac

Policijskoj stanici Šamac, u utorak, oko 23 časa, prijavljen je Dragice Vajić,rođene 1965. godine, nastanjene u Kruškovom Polju opština Šamac, koja se tog dana, oko 17,15 časova udaljila od kuće. 

Prema izjavi prijavitelja, Dragica je krupnije građe, težine oko 80 kilograma, visine oko 175 centimetara, crne kratke kose, a u momentu udaljenja od kuće na sebi je imala dužu crnu jaknu, crvenu vunenu kapu, crnu trenerku i crne patike.


 

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj delatnosti, preduzimaju sve potrebne mere i radnje i neophodne provere kako bi se lice što pre pronašlo.

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći