POPLAVE NAPRAVILE ŠTETU NA JAHORINI: U toku saniranje puta a vozila se propuštaju naizmenično

S. M.

09. 11. 2021. u 19:18

NA REGIONALNOM putu Triangle - Jahorina, putnička vozila se propuštaju naizmenično, jednom kolovoznom trakom za vozila do 3,5 tone, rekao je zamenik načelnika opštine Pale Srđan Butulija i izrazio nadu da će do kraja dana biti uspostavljena putna komunikacija.

ПОПЛАВЕ НАПРАВИЛЕ ШТЕТУ НА ЈАХОРИНИ: У току  санирање пута а возила се пропуштају наизменично

foto SRNA

- Sanacija puta se vršila tokom cele noći, i sve ekipe su na terenu - dodao je on.

Butulija kaže da je na području opštine Pale formirana komisija za popis štete prouzrokovane poplavama i apelovao  je na građane da prijave štetu.

Smatra da je najveća šteta pričinjena na putnoj infrastrukturi.

Saobraćaj na dionici Trijangla-Jahorina bio je sinoć potpuno obustavljen nakon što se urušio dio saobraćajnice jer se aktivirano klizište usljed obilnih padavina i bujica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)