UHAPŠEN MIRSAD HALILOVIĆ! Napao ženu mačetom, pa pucao na Žandarmeriju

S. M.

24. 10. 2021. u 16:14

Mirsad Halilović (42) iz Šamca uhapšen je u ovom gradu nakon štoje pucao gasnim pištoljem na Žandarmeriju a pre toga napao košinicu A.V. i njenog brata motkom i mačetom!

УХАПШЕН МИРСАД ХАЛИЛОВИЋ! Напао жену мачетом, па пуцао на Жандармерију

MUP RS

Prema nezvaničnim informacijama Halilović je prvo napao komšinicu A.V. i njenog brata i to motkom u jednoj a mačetom  u drugoj ruci. On je  čak napao i  policajca koji je nameravao da napadnutog muškarca odbrani. Bratu od A.V. su povređeni ruka i abdomen, kaže izvor Novosti i dodaje da se ova drama odigrala u petak oko 20 časova.

Sve ovo se dešavalo ispred zgrade Policijske stanice Šamac, a videvši šta se događa, na mesto drame prišlo je još nekoliko policajaca, nakon čega je Halilović pobegao autom kući. Policija je krenula u poteru. Ubrzo su stigli pred kuću, ali je Halilović kad su ga policajci pozvali da se preda i izađe to odbio. Policajcima je potom stigla pomoć pripadnici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Bijeljina, koji su uspjeli ući u kuću.

- M.H. je tada u njihovom pravcu ispalio najmanje tri metka iz gasnog pištolja, nakon čega je oko 23.30 uhapšen. Pripadnici Jedinice žandarmerije su, dok je on pucao, uspeli ostati prisebni i nisu uzvratili vatrom, kažu u policiji.

Policajci  pretresli kuću, ali i pomoćne objekte koje koristi osumnjičeni.

- Pronađeni su i privremeno oduzeti dva gasna pištolja s municijom, mačeta, dva lovačka i jedan preklopni nož, kao i oko 33 grama materije koja asocira na marihuanu, naveli su iz policije. Nakon završene kriminalističke obrade, Halilović je predat Tužilaštvu. Terete ga za dva krivična dela  nasilničko ponašanje te sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri