ZBOG OBLJUBE KĆERKE ŠEST GODINA ZATVORA: U sudu u Banjaluci izrečena presuda N. P. (49) ocu monstrumu

O. M.

20. 10. 2021. u 07:13

OKRUŽNI sud u Banjaluci osudio je N. P. (49) iz tog grada na šest godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja svoje 14-godišnje kćerke.

ЗБОГ ОБЉУБЕ КЋЕРКЕ ШЕСТ ГОДИНА ЗАТВОРА: У суду у Бањалуци изречена пресуда Н. П. (49) оцу монструму

D.Pozderović

Kako je saopštio sud, N. P. je proglašen krivim za krivično delo obljube nad detetom mlađim od 15 godina. Istovremeno je oslobođen krivice po dve tačke optužnice za teže oblike istog krivičnog dela.

- Optuženom je izrečena mera bezbednosti u vidu zabrane približavanja i komunikacije sa određenim osobama, odnosno zabranu približavanja žrtvi na udaljenosti manjoj od 150 metara i zabranu komunikacije s njom - saopštio je sud.

Bezbednosna mera trajaće dve godine, a primenjivaće se tek nakon što optuženi odleži zatvorsku kaznu. Odlukom suda optuženom je u izrečenu kaznu uračunato vreme provedeno u pritvoru od 28. avgusta 2020. do 28. januara 2021. godine. Zakonski zastupnik žrtve naknadu štete može ostvarivati u parnici.

Radi zaštite žrtve i osetljivosti slučaja suđenje u ovom predmetu je bilo zatvoreno za javnost. Podsetimo, celi slučaj policiji su prijavili radnici Centra za socijalni rad u Banjaluci nakon što su došli do saznanja da je otac zlostavljao kćerku.

Život na ivici egzistencije

PREMA nezvaničnim informacijama, radi se o porodici koja je živela na ivici egzistencije. Zbog loših uslova za život devojčica je jedno vreme provela u hraniteljskim porodicama, a napastovanje se odigralo nakon što je vraćena roditeljima.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)