DRUGA ŽRTVA TRAGEDIJE U MODRIČI: Posle Slobodana, preminuo i Dragan (32), porodica zavijena u crno

Vid Blagojević

03. 10. 2021. u 15:50

RADNIK modričkog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Dragan Simić (32) preminuo je pre dva dana na UKC u Banja Luci.

ДРУГА ЖРТВА ТРАГЕДИЈЕ У МОДРИЧИ: После Слободана, преминуо и Драган (32), породица завијена у црно

Foto: Fejsbuk

On je druga žrtva tragedije u Modriči koja se desila pre šest dana kad je na licu mesta stradao Slobodan Teofilović pokušavajući da očiste prepumpnu stanicu u naselju „Modriča pet“. Nad Draganom je izvršena obudkcija i kako nam je rekao njegov otac Radosav - Rašo Simić po obdukcionom nalazu sin mu je preminuo od trovanja amonijakom.

- U bolnici mi je rečeno da je obdukcuju radio doktor Željko Karan i da je smrt izazvana trovanjem amonijakom. Nalaz još nisam dobio. Moj sin i njegov kolega Dalibor Šarkanović (33) prebačeni su utorak u Dobojsku bolnicu tu su bili tri dana. Bio sam mu u poseti, bio je dobro, dao sam mu i mobilni telefon da se možemo čuti. U četvrtak sam dobio informaciju da je moj sin prebačen na UKC u Banja Luku jer mu se stanje pogoršalo. Nije prošlo ni dan, a moj Dragan je postao druga žrtva nemara - priča kroz suze otac preminulog Dragana Radosav Simnić.

Kada je u pitanju treći radnik Dalibor Šarkanović i on je iz Doboja prebačen na UKC zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Prema nezvaničnim informacijama on je van životne opasnosti.

Dragan Simić je danas sahranjen na seoskom groblju u Skugriću kod Modriče. Zbog stradanja dva radnika preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ načelnik opštine Modriča proglasio je nedelju za Dan žalosti.

Foto: Vid Blagojević

Da podsetimo 28.septembra se desila tragedija kada su radnici „Vodovoda i kanalizacije“ trebali da očiste kanalizacionu prepumpnu stanicu u ulici Svetog Ilije u naselju „Modriča pet“.

Kad su pokušali da siđu u stanicu dogodila se tragedija sva tri radnika su odmah pala u nesvest, a Slobodan Teofilović je na licu mesta preminuo.

preminuli Slobodan Teofilović, Foto: Fejsbuk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!