POGINUO BIVŠI FUDBALER: Saobraćajna nesreća kod Doboja automobil sleteo sa puta, vozač bio "pod gasom"

Lj. ĐURIĆ

21. 09. 2021. u 07:11

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći između Doboja i Modriče u naselju Božinci Donji smrtno je stradao suvozač u vozilu "škoda" Pavle Nikolić (32), dok su vozač Dalibor P. (43) i duga dva putnika u vozilu Alen S. (45) i Dalibor M.(46) teško povređeni.

ПОГИНУО БИВШИ ФУДБАЛЕР: Саобраћајна несрећа код Добоја аутомобил слетео са пута, возач био под гасом

Foto AP

U dosadašnjem toku istrage, koju pod nazorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj sprovode službenici Policijske uprave Doboj utvrđeno je da je do nesreće došlo kada se usled sletanja sa puta prevrnula "škoda" u kojoj je nastradali muškarac bio sa još tri osobe.

TRAGEDIJA Nastradali Pavle Nikolić, Foto "Fejsbuk" stranica OFK Priđel

- Nesreća se desila preksinoć oko 22.45 na magistralnom putu, u mestu Božinci Donji, na području grada Doboja. P. N. je smrtno stradao na licu mesta dok su ostala lica zadobila telesne povrede i ukazana im je lekarska pomoć u dobojskoj bolnici. Kod D. P. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,64 promila. Takođe, izvršenim alkotestiranjem putnika, kod A. S. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,15 promila, a kod D. M. 1,92 promila alkohola u organizmu - saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

Prema informacijama "Novosti", putnici u vozilu su tog dana putovali sa ekipom OFK Pridjel u Podnovlje na utakmicu Područne lige Doboj sa domaćim timom Polet, koga su kao gosti savladali sa ubedljivih 5:0. Prijatelji nastradalog kažu da je to i bio razlog što su se nakon završetka utakmice odlučili da malo provedu i popiju koju više u obližnjem ugostiteljskom objektu.

Međutim, to se pokazalo, najverovatnije, kao kobna greška, jer je deo puta na kojem se vozilo prevrnulo bio ravan i tek treba da bude utvrđeno kako je zapravo do nesreće došlo.

KOBNO Saobraćajna nesreća, Foto G. Šljivić

RADOST PRESEKLA TUŽNA VEST

UTISCI zadovoljstva posle naše pobede nisu se ni slegli, presečeni smo tužnom vešću da je sinoć, vraćajući se iz Podnovlja, na magistralnom putu u mestu Božinci, u saobraćajnoj nesreći nastradao naš bivši igrač, naš prijatelj Pavle Nikolić. Povređena su i ostala trojica putnika, njima želimo brz oporavak, a porodici nastradalog Pavla izjavljujemo najiskrenije saučešće, napisali su u OFK Pridjel na fejsbuk-stranici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)