"NEKA SU VAM LAKE NEBESKE CESTE!" Ovo je mladi par koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći (VIDEO)

Novosti online

19. 09. 2021. u 13:53

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći u Končanici u subotu uveče poginuli su supružnici.

НЕКА СУ ВАМ ЛАКЕ НЕБЕСКЕ ЦЕСТЕ! Ово је млади пар који је погинуо у стравичној саобраћајној несрећи (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

Oni su motociklom naleteli na srnu, a potom i na automobil. Od njih se brojni prijatelji opraštaju na društvenim mrežama.

- Dragi prijatelji, počivajte u miru Božjem. Uvek ćete ostati u našim srcima. Lake vam nebeske ceste - napisali su to sinoć članovo moto kluba Kumovi iz Virovitice koji su se na Fejsbuk oprostili od supružnika koji su tragično preminuli u subotu u Končanici.

Automobil je nakon nesreće izleteo u jarak i zabio se u stub.

Vozač motocikla pao je na na poklopac motora automobila, dok je putnica s motora pala preko automobila na pločnik. Oni su na mestu ostali mrtvi.

Srna na koju su naleteli odbačena je u jarak, te je i ona uginula. Vozač i putnica automobila zadobili su lakše povrede.

(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)