DODIK POVODOM DVE DECENIJE OD NAPADA 11. SEPTEMBRA: Samo udruženi možemo se boriti protiv terorizma

S.M.

11. 09. 2021. u 10:49

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da bi današnji dan trebalo da bude trajna opomena i podsećanje svetu da se "samo udruženi možemo boriti protiv radikalnih islamskih pretnji i da samo zajedno možemo sačuvati mir, ljude i materijalna dobra".

ДОДИК ПОВОДОМ  ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ОД НАПАДА 11. СЕПТЕМБРА: Само удружени можемо се борити против тероризма

Foto S. Mišljenović

Podsetivši da se danas navršava 20 godina otkako je izvršen jedan od najstrašnijih terorističkih napada u svetu, Dodik je u izjavi za Srnu naglasio da su tog dana u SAD stradali nevini ljudi zbog zla koje sa sobom nosi radikalna ideologija, koja za mete bira upravo nevine civile.

- Republika Srpska ostaje deo svetske antiterorističke koalicije, spremna da da svoj doprinos u borbi protiv zla koje za sobom nosi terorizam - poručio je srpski član Predsedništva BiH.

Danas se navršilo 20 godina od terorističkih napada na SAD u kojima je poginulo oko 3.000 ljudi, dok je više od 25.000 povređeno. Teroristički napad na kule Svetskog trgovinskog centra u Njujorku i na zgradu Pentagona izveli su pripadnici "Al kaide" sa otetim putničkim avionima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri