POTVRĐENO DOBAR DOMAĆIN: Dogovor o narednoj Međunarodnoj biciklističkoj trci Beograd - Banja Luka

V.M.

07. 09. 2021. u 23:37

BIJELJINA će i naredne godine biti jedan od gradova - domaćina Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka, koja će se održati u posl ednjoj sedmici aprila.

ПОТВРЂЕНО ДОБАР ДОМАЋИН: Договор о наредној Међународној бициклистичкој трци Београд - Бања Лука

Foto: V.M.

Vladimir Kuvalja, direktor Biciklističkog saveza BiH, najvio je da će Bijeljina po trinaesti put biti domaćin cilja druge i starta treće etape trke Beograd – Banja Luka.  

 - Bijeljina je kao domaćin  ovogodišnje trke pokazala svoj veliki potencijal kao turistički grad. Svi učesnici i gosti ocenili su Bijeljinu kao najboljeg domaćina. U narednom periodu planirani su sastanci sa ostalim gradovima i opštinama kako bi se dogovorio tačan termin održavanja trke. Prijave zemalja i takmičara će biti u toku novembra i decembra, očekujemo sličan broj ekipa kao i prethodne godine - istakao je Kuvalja.

Gradonačelnik LJubiša Petrović najavio je inicijativu Gradske uprave da se u Bijeljini sledeće godine okupe svi gradonačelnici i načenici opština i gradova domaćina.

-Grad Bijeljina će u narednom periodu promovisati  biciklizam. Težićemo da što više podržavamo biciklizam kao sport   naglasio je Petrović.

Gradonačelnik je istakao da je organizacija ovog događaja na visokom nivou i da je za grad Bijeljinu velika čast i zadovoljstvo biti domaćin jednog ovakvog međunarodnog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)