NA VAŠARU "PAO" SA DROGOM: Dobojlija uhapšen u Derventi, pažnju policije privukao njegov drug

N. ĐURIĆ

31. 08. 2021. u 07:13

POLICIJSKI službenici Policijske stanice u Derventi u nedelju su u tom gradu, na osnovu naredbe Osnovnog suda, obavili pretres muškarca inicijala D.K. iz Doboja kao i njegovog putničkog automobila "pežo", prilikom čega je pronađena i oduzeta droga, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

НА ВАШАРУ ПАО СА ДРОГОМ: Добојлија ухапшен у Дервенти, пажњу полиције привукао његов друг

Derventski vašar, Foto N. Đurić

"Novosti" saznaju da je "pao" Danijel K. (24) stari znanac policije i to na derventskom vašaru. "Otkucalo" ga je to što je bio u društvu Stefana V. (24) takođe Dobojlije, koji je upućivao ozbiljne pretnje jednom 31-godišnjem Dervenćaninu.

- Stefan V. je skrenuo na sebe pažnju vikom i pretnjom Dervenćaninu, koji se uplašio za život. Sve to nije promaklo dežurnim policajcima, koji su kasnije u automobilu njegovog drugara pronašli drogu. Interesantno je da je policija pronašla ukupno devet paketića droge (na slici), koju je Danijel K. krio u kutiji i krpi za brisanje stakla u automobilu - kaže naš izvor.

Pronađena droga, Foto PU Doboj

Iz policije je precizirano da je pronađeno i oduzeto pet paketića sa sadržajem bele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu ukupne težine od 19,9 grama i četiri paketića sa sadržajem zelene biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu ukupne težine od 10,2 grama.

Protiv Danijela K. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izveštaj o krivičnom delu "neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga", dok će protiv Stefana V. Tužilaštvu biti dostavljen izveštaj o izvršenom krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti, najavljuju iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju