SAMOĆA GA OTERALA U SMRT: Muškarac iz Doboja skočio sa balkona zgrade u kojoj je stanovao

Lj. ĐURIĆ

10. 08. 2021. u 22:22

PEDESETDVOGODIŠNjI M. M. iz Doboja smrtno je stradao u utorak u ranim jutarnjim časovima, u centru tog grada, nakon što je skočio sa balkona Boračke zgrade u kojoj je stanovao.

САМОЋА ГА ОТЕРАЛА У СМРТ: Мушкарац из Добоја скочио са балкона зграде у којој је становао

Foto Lj. Đ.

To je potvrdila i Policijska uprava Doboj, precizirajući da je njihovoj Policijskoj stanici 1 oko 1.30 prijavljeno da je u Ulici vojvode Mišića u Doboju M. M. iz tog grada skočio sa balkona stambene zgrade koji se nalazi na četvrtom spratu, prilikom čega je smrtno stradao na licu mesta, navodeći da je uviđaj u toku.

- Uviđajem rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, koji će nastojati da utvrdi motive suicida - kažu iz OJT Doboj.

Prema saznanjima "Novosti", nastradali je živeo sam u stanu, a povremeno je u njega dolazila jedna ženska osoba iz Federacije BiH. Inače, on je u Doboju živeo od 1995. godine, kada se krajem rata doselio iz Maglaja, grada u Federaciji BiH u kojem je sa porodicom živeo do izbijanja ratnog sukoba i progona iz rodnih Ošvi.

- Imao je psihičkih problema, posebno od kada mu je brat pre nekoliko godina stradao u saobraćajnoj nesreći. Ovaj događaj nas je uznemirio, probudio iz dubokog sna, jer se čuo jak tresak prilikom pada tela o pločnik - kaže jedan od komšija stradalog, koji je želeo da ostane anoniman.

UVIĐAJ Policija na terenu, Foto O. Matavulj

I ostale komšije kažu da ih je potresao slučaj, i da se nakon pada čulo i vrištanje. Naime, utvrdili smo, prema detaljima istrage, da su na obližnoj klupi ispred ulaza sedele dve devojke i da je unesrećeni bukvalno pao ispred njih.

Inače, u kompleksu "Boračka" živi gotovo 2.000 Dobojlija, uglavnom građana boračke populacije, odnosno članova porodica poginulih i invalidnih lica i drugih boračkih kategorija.

TEŠKO MU PADALE ČESTE SELIDBE

POZNANICI stradalog kažu da su njegovoj porodici teško padala preseljenja nakon progona iz Maglaja, da su se nakon rata u BiH više puta selili, da su ih iz kuće Hrvata koju su dobili na korišćenje vlasnici tužbom iselili.

- U rodne Ošve se nisu mogli vratiti jer su kuće u tom selu većinom kupili mudžahedini, koji su ostali u BiH uprkos obavezi vlasti u Sarajevu prema kojoj će napustiti zemlju.

Otac mu je još u životu, ali je i on u teškom stanju i ne živi lagodno - kaže za naš list poznanik nesrećnog čoveka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)