VOZILI POD DEJSTVOM ALKOHOLA: U dve saobraćajne nesreće na putu Srbac–Prnjavor povređene četiri osobe

N. ĐURIĆ

02. 08. 2021. u 23:45

ČETIRI osobe povređene su u odvojene dve saobraćajne nesreće na regionalnom putu Srbac–Prnjavor, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

ВОЗИЛИ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА: У две саобраћајне несреће на путу Србац–Прњавор повређене четири особе

Foto: Nezavisne novine

Karakteristično je u ovim nesrećama da su povređene osobe u automobilima čiji su vozači vozili „pod gasom“, utvrđeno je alkotestiranjem.

U srbačkom naselju Donja Lepenica u saobraćajnoj nesreći, u kojoj su povređene tri osobe, učestvovali su mazda koju je vozio D.S. iz Srpca i BMW koji je vozio I.V. iz Švajcarske. Povređena su oba vozača i suvozač J.V. iz Švajcarske, konstatovali su iz policije.

Iz policije su naveli da je alkotestiranjem utvrđeno da je vozač D.S. vozio pod dejstvom alkohola.

U drugoj saobraćajki na regionalnom putu Srbac–Prnjavor, u naselju Sitneši, kod Srpca, sudarili su se pasat i golf. Pasatom je upravljao S.S. iz Srpca, a golfom R.A. takođe iz Srpca. Kako je saopšteno, u ovoj saobraćajnoj nezgodi povređen je suvozač M.A.

-Izvršenim alkotestiranjem lica, kod vozača S.S. je takođe utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Srbac-naveli su iz policije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)