SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BARA: Mladić životno ugrožen nakon sudara putničkog vozila i motocikla kod tunela Ćafe

B.Dabić

02. 08. 2021. u 22:26

MOTOCIKLISTA Eldin Č. (29) iz Bara teže je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras oko 20 sati na Jadranskoj magistrali, između Bara i Ulcinja, kod tunela Ćafe.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД БАРА: Младић животно угрожен након судара путничког возила и мотоцикла код тунела Ћафе

Foto: B.Dabić

Nakon sudara putničkog vozila kojim je upravao strani državljanin i motocikla, teške telesne povrede zadobio je motociklista. Iz Opšte bolnice Bar "Novostima" je potvrđeno da je motociklista životno ugrožen.

- Ima više preloma ekstremiteta. Biće upućen u Klinički centar Crne Gor - kazao je vd direktora Opšte bolnice Bar dr Igor Karišik. Uviđaj na licu mesta radi dežurni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar (ODT) Bar. 

Za poslednja 24 sata na teritoriji barske opštine dogodile su se tri saobraćajne nezgode   u kojima su povređeni motociklisti. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)