PRETIO DA ĆE MU VADITI OČI! Potresna ispovest porodice mladića teško povređenog na svadbi u Banjaluci (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

S. M.

30. 07. 2021. u 18:24

DOK moj brat Siniša od 25. jula leži na intenzivnoj nezi u bolnici i lekari pokušavaju da mu sačuvaju oko, napadači na njega nisu zadržani ni u pritvoru, kaže za "Novosti" Banjalučanin Milan Blagojević, rođeni brat Siniše koji je prošlog vikenda povređen na svadbi u Banjaluci i tom prilikom mu je nož zaboden u oko.

ПРЕТИО ДА ЋЕ МУ ВАДИТИ ОЧИ! Потресна исповест породице младића тешко повређеног на свадби у Бањалуци (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

Foto: D. Pozderović/Novosti

On kaže da porodica zahteva da se slučaj ispita i procesuira kako treba.

- Pre nego što su napali Sinišu, jedan od napadača mu je pretio da će mu izvadati oba oka, samo zato što je pogledao njegovu devojku koja je prošla pored njihovog stola - kaže Milan.

On navodi da je Siniša otišao na svadbu posle podne jer mu se ženio prijatelj s kojim zajedno radi u vojsci i da on na tom venčanju nije bio kum.

- Bio je za stolom s drugim prijateljima i nisu pravili probleme. Tokom večeri neka devojka je prošla kraj njihovog stola i navodno je tada moj brat pogledao za njom, što je zasmetalo jednom od mladića koji su sedeli pored njega - priča Milan.

Siniša Blagojević, Foto Novosti

Kaže da se jedan od tih momaka zatim njegovom bratu drsko obratio i upitao ga što gleda za tom devojkom.

- Rekao mu je: "Šta gledaš za devojkom, kao da nikada nisi video žensko?" Moj brat mu je na to odgovorio da nije uradio ništa loše, već samo da je pogledao za njom. Jedan od njih mu je tada rekao: "Izvadiću ti oba oka, zato što je gledaš! Zaklaću te!" - priča Milan i objašnjava da su mu to ispričali gosti koji su bili na svadbi.

Ističe da je nakon toga stolu prišao stari svat, koji je pokušao da smiri momke, da ne prave probleme.

- Međutim, oni ne da se nisu smirili, nego su napali i tog čoveka i opalili mu nekoliko šamara. Stari svat je zatim otišao do mladoženje da mu kaže da ti momci prave probleme, ali su oni tada uzeli escajg sa stola i napali mog brata - ističe Milan.

UHAPŠENI I PUŠTENI

ZBOG ovog incidenta prvo je u nedelju uhapšen Dragan G., a zatim su u ponedeljak privedeni Aleksandar (27) i Anđelo (24) M., i Strahinja A. (27) svi iz Banjaluke. Oni su posle iaspitivanja pušteni da se brane sa slobode. Jedan od uhapšenih ranije je učestvovao u sukobu kada je brutalno pretučen vlasnik ugostiteljskog objekta. Protiv svih uhapšenih policija je podnela izveštaj tužilaštvu u redovnoj proceduri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)