SRAMNA i nedopustiva je činjenica da su Haški tribunal i pravosuđe BiH posle 26 godina pravdi priveli samo dvojicu glavnokomandujućih takozvane Armije BiH, Rasima Delića i Sakiba Mahmuljina, za jedan od najstravičnijih zločina u proteklom ratu nad prnjavorskim borcima na ozrenskoj koti Podcjelovo i u mudžahedinskim logorima na području opštine Zavidovići (FBiH).

Komentari (3)

Stanimir

22.07.2021. 10:14

A onaj jadan covek Muriz se sa istom postavom ljudi u BiH vec 6 godina bori jer pokusavaju da zataskaju ubistvo Dzenana Memica...pa kad mu svi zelimo srecu da doceka pravdu,nije to bez razloga?!

Zaja

22.07.2021. 15:44

Nesto sam čitao kako je doktor,mislim da se preziva Sikanic,inače ostao živ,mislim da jos radi kao doktor u Prnjavoru,morao povišenim tonom isticati nekorektno ponašanje prema svojim suborcima od pojedinih Prnjavorcana.

SvenSrb

22.07.2021. 17:55

Kako da nije Genocid. Kad je jedna Baba umrla u toj seljaji za Tuzlu koju je otpremio Maladić. I davao Deci čokoladu???? To je genocid a nije genocid 73% Srpskih žrtava To nije genocid. To ne dade Tito da se o tome priča. To su sakrili po onoj Titovojk politici??? Tito je bio najgori Ustaša. Koji je ubio više Srba u Slobodi i u Miru???? Nego iko ikada.