OVO JE NAJZDRAVIJA ČORBA NA SVETU: Ako želite da smršate jedite je 2 puta nedeljno
Kupus čorba je jednostavna za pripremu a veoma, veoma zdrava za creva.
Foto Shutterstock
Sastojci:
1 kg svežeg kupusa
1 veliki luk
1/2 litra gustog soka od paradajza
2 kašike šećera
so i biber po ukusu
ulje
seckani peršun
Priprema:
U šerpi zagrejte malo ulja pa na njemu prodinstajte sitno iseckani luk. Kupus isecite na trakice, posolite ga, dobro promešajte i pustite da odstoji pet minuta. Na luk dodajte kupus i dinstajte dok povrće ne omekša. Za to će vam biti potrebno 10-15 minuta. U to sipajte gusti paradajz sok ili paradajz pelat, šećer, so i biber. Dobro promešajte i kuvajte još oko 15 minuta. Pospite iseckani peršunom i poslužite toplo.
(Stil)
Preporučujemo
"TA KUĆA JE STVARNO UKLETA" Majci i ocu prerezao grkljan, pa sebi isekao vene: Novi detalji porodične tragedije u Čačku
PRVI rezultati istrage tragedije koja je otkrivena u subotu ujutru u porodičnoj kući u blizini „Slobodine“ raskrsnice u Čačku, govore da je Vladimir Čarapić (47) nožem preklao vrat svojoj majci Mili (72), a potom i svom ocu Neđu (79). Zatim je sebi istim sečivom naneo više uboda po grudima i stomaku, a na kraju je prerezao vene leve ruke i tako na smrt iskrvario.
07. 12. 2025. u 13:36
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)