Poslastica koju ćete obožavati, po receptu svetogorskih monaha
Povezane vesti
POSNA ŠTRUDLA SA ČOKOLADOM I DŽEMOM: Mekana kao duša i nikad ukusnija
Obično su nam je pravile bake, čiji nas ukusi vraćaju u detinjstvo, a danas pored klasične mrsne, možete napraviti i posnu.
19. 04. 2024. u 13:00
BOLJE OD BAKLAVA: Tatlije - Stari kolač sa juga Srbije, sočna posna poslastica kojoj nećete moći da odolite
TATLIJE su starinski kolač koji se pravi u Pirotu, a svojim izgledom podseća na čuvene baklave.
06. 04. 2024. u 20:05
MOŽETE DA GA NAPRAVITE I U POSNOJ VERZIJI: Najjednostavniji recept za čokoladni kolač, sigurni smo da će vam se dopasti
Ako volite da jedete kolače, čokoladni sigurno spada u vaše omiljene. Oni se uglavnom jednostavno pripremaju, a sada vam donosimo savršen recept za čokoladni kolač bez pečenja.
27. 03. 2024. u 16:18
SUTRA SU MLADENCI: Napravite mladenčiće, kolače koji simbolizuju dug, srećan i sladak život
SRPSKA pravoslavna crkva i njeni vernici sutra slave Svetih 40 mučenika. Ovaj praznik u narodu je poznat kao Mladenci.
21. 03. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA ČUVENU ŠOPSKU SALATU KOJU SVI OBOŽAVAMO: Većina je napravi ispravno, ali ovako je još ukusnija
Bez šopske salate ne može da prođe nijedna gozba kod Srba, te slovi za jedan od omiljenih priloga kod nas uz jelo, a nekima je to i obrok. Veruje se da je dobila naziv po Šopima, narodu koji živi na području Šopluka, u blizini bugarskog glavnog grada Sofije. Sa druge strane, meštani jugoistočne Srbije tvrde da je je ova salata naše originalno jelo.
10. 05. 2024. u 14:00
MONTE KOCKE: Kremastiji kolač niste probali, a ukus je izvanredan
Monte kocke je poslastica koja obara sa nogu i najveće sladokusce. Sjajan je desert za sve vaše posebne prilike, ali i za porodična okupljanja.
10. 05. 2024. u 13:00
PIKANTAN I SOČAN RUČAK: Belo meso zapečeno sa sirom i ljutom papričicom
Ovo je najbolji način da napravite belo meso, a samo treba da ga lepo začinite, a onda pospete sirom i ljutom papričicom, pa zapečete.
10. 05. 2024. u 11:56
PARADAJZ ČORBA SA POVRĆEM: Neobičan način serviranja uz poširana jaja čini je još primamljivijom
Isprobajte recept za paradajz čorbu, koji je malo drugačiji od onog na koji je većina navikla. Glavna razlika je što se ova čorba služi zajedno sa poširanim jajima.
10. 05. 2024. u 08:00
DOMAĆI KIKIRIKI PUTER OD DVA SASTOJKA: Kikiriki puter je zdrav, a često se koristi i kao zamena za puter ili margarin
Nemojte da bacate pare na kupovni, sada sami napravite bolju i zdraviju verziju kikiriki putera.
10. 05. 2024. u 07:00
Komentari (0)