KUPUS ČORBA: Recept za zdrav obrok pun vitamina i vlakana
07. 04. 2025. u 10:00
KUPUS čorba preporučuje se i u dijetalnim režimima ishrane jer sadrži veliki procenat vode, bogat je vlaknima, a ima minimalno masti.
Povezane vesti
ZDRAVA ČORBA OD LEBLEBIJA I SPANAĆA: Jednostavan i hranljiv obrok
KOMBINACIJA kremastog kokosovog mleka, aromatičnog kari praha i svežeg spanaća čini da ovaj obrok bude ne samo ukusan, već i veoma hranljiv.
27. 11. 2025. u 11:56
GRAŠAK SA DIMLJENIM MESOM: Tradicija koja miriše na topli dom!
OTKRIVAMO recept za jednu od najomiljenijih čorbi na našim prostorima – gustu i mirisnu graškovu čorbu sa dimljenim mesom, idealnu za hladne dane i porodični ručak.
10. 11. 2025. u 07:17
Najnovije iz rubrike
POSNA SALATA SA PAPRIKAMA: Jednostavna, bogata i puna ukusa
Kombinacija pečene paprike i kikirikija daje joj punoću ukusa, dok je podjednako ukusna i kao posno i kao mrsno jelo. Kada ne postite, posni majonez možete zameniti klasičnim – ukus će biti još intenzivniji.
25. 12. 2025. u 22:45
BAKIN GOVEĐI GULAŠ: Bogat i pun ukusa
Goveđi gulaš je jedno od onih jela koje ne trpi žurbu. Upravo u sporom krčkanju krije se tajna njegovog dubokog ukusa i mekog mesa koje se topi u ustima. Uz korenasto povrće, mladi krompir i bogati sos, ovaj gulaš je savršen izbor za porodični ručak, naročito u hladnijim danima.
25. 12. 2025. u 21:39
ZAPEČEN SPANAĆ SA SIROM: Jednostavno, zdravo i ukusno jelo
Zapečen spanać sa sirom je praktično jelo koje spaja hranljivost povrća i punoću ukusa sira. Bez kora i komplikovane pripreme, ova tepsija je savršen izbor za sve koji žele nešto domaće, toplo i zasitno, a pritom lagano za stomak.
25. 12. 2025. u 21:31
SVINJSKI BUT U SOSU: Recept za praznični specijalitet
Sočni medaljoni svinjskog buta u kombinaciji sa kremastim sir sosom i notom vina čine ovo jelo savršenim za prazničnu trpezu ili svečanu večeru. Brzo se priprema, a ukusi se slivaju u bogat i aromatičan obrok.
25. 12. 2025. u 20:23
PRAVE DOMAĆE VANILICE: Dodajte ovaj sastojak, ukus je neponovljiv
DOMAĆE vanilice vraćaju u detinjstvo svakim mirisnim zalogajem.
25. 12. 2025. u 17:35
Komentari (0)