ŠAKŠUKA: Recept za savršen doručak
06. 08. 2025. u 07:00
Ako tražite savršen doručak (ili lagani ručak) koji je pun ukusa i boja – šakšuka je pravi izbor! Ovo tradicionalno jelo poreklom sa Bliskog istoka spaja jaja u mirisnom sosu od paradajza, paprike i začina, i priprema se u jednoj tavi. Jednostavno, brzo, i neodoljivo ukusno! Idealno za vikend uživanje ili kada želite nešto novo, a lako.
Povezane vesti
PEČENA JAJA SA PESTOM I ČERI PARADAJZOM: Mediteranski obrok za 20 minuta
Pečena jaja sa pestom i čeri paradajzom postaju hit među ljubiteljima brzih, zdravih i mediteranskih jela. Kombinacija kremastih jaja, svežine čeri paradajza i intenzivnog ukusa pesta čini ovaj obrok savršenim za doručak, ručak ili laganu večeru.
27. 11. 2025. u 17:00
JAJA SA ŠUNKOM U PARADAJZ SOSU: Brz obrok koji osvaja na prvi zalogaj
OVO jelo se priprema za manje od pola sata, a pruža neodoljivu kombinaciju mediteranskih aroma i kremaste teksture.
28. 11. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike
OVO JEDINI NAČIN KAKO SE DINSTA MESO DA BUDE MEKO KO DUŠA: Jedna stvar je od ključnog značaja!
KOD dinstanja mesa potrebno je samo da budete strpljivi, jer što se duže pravilno dinsta biće bolje i raspadaće se.
05. 12. 2025. u 18:00
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
KOMBINACIJA carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako.
05. 12. 2025. u 16:23
RECEPT ZA KOLAČ BEZ BRAŠNA: Pravi se brzo i idealan je za zimu (VIDEO)
OVAJ kolač se sprema sa sastojcima koje uglavnom svi imamo u kuhinji
05. 12. 2025. u 12:47
RECEPT ZA PUNJENE PEČURKE: Kesten, kelj, plavi sir i timijan - Spoj ukusa koji ćete voleti
UZ MIRIS timijana i kremastu notu plavog sira, ove punjene pečurke donose savršen spoj ukusa. Brzo se pripremaju, a idealne su kao topla užina ili elegantan prilog za svečanu trpezu.
05. 12. 2025. u 07:00
HIT POSLASTICA: Kremasta torta za koju vam ne trebaju jaja ni mleko
OVA kremasta torta nema ni mleka ni jaja, a ukusom je bolja od većine koje ste probali. Napravite najbržu, najbogatiju tortu za tili čas!
04. 12. 2025. u 17:19
Komentari (0)