PROSTO KAO (ZAPEČENI) PASULJ: Sličan prebrancu, a ukusno jelo kome nećete odoleti
10. 04. 2025. u 13:00
Nalik na prebranac, ali ipak malo modifikovan, ovaj recept garantuje slasno jelo posle kog sasvim sigurno nećete ostati gladni.
Povezane vesti
TAJNA SAVRŠENOG PREBRANCA: Kako da pasulj ostane sočan i kremast čak i trećeg dana nakon pripreme
SVI smo ovo iskusili - pasulj prebranac koji je prvog dana bio kralj trpeze, a već sutradan postao razočaranje. Ali, zamislite da postoji način da ovo omiljeno tradicionalno jelo ostane sočno, kremasto i puno ukusa danima nakon pripreme. Da, moguće je, i tajna ne leži u skupim sastojcima, već u tehnici koju su mnogi zaboravili.
13. 12. 2025. u 13:50
Najnovije iz rubrike
PEČENO MARINIRANO POVRĆE SA SOSOM: Bogat i pun ukus koji će se dopasti svima
DANAS vam donosimo jedan jednostavan, a neverovatno ukusan recept – marinirano povrće pečeno u rerni. Savršeno kao lagani obrok ili zdrav prilog ili uz osvežavajući jogurt sos.
26. 12. 2025. u 18:00
BOŽIĆNI ČOKOLADNI BRAUNIJI: Ukusan kolač sa brusnicom i orasima
MIRIS čokolade, brusnice i oraha koji ispunjava dom najlepši je uvod u praznike. Ovi sočni brauniji su idealan desert za božićnu trpezu ili slatki poklon za drage ljude.
26. 12. 2025. u 15:49
RECEPT ZA "PIJANI" KOLAČ: Neverovatna kombinacija piva i suvih šljiva će vas oboriti s nogu (VIDEO)
TOLIKO je mekan i sočan da niko ne može da poveruje da je posan!
26. 12. 2025. u 12:00
ZDRAV RUČAK ZA CELU PORODICU: Napravite musaku sa tikvicama koja vam može trajati i dva dana
AKO uzmemo u obzir to da će nam ovako spremljen obrok biti dovoljan za dva ručka onda shvatimo da je to zapravo ručak za 600 dinara.
26. 12. 2025. u 08:58
POSNA SALATA SA PAPRIKAMA: Jednostavna, bogata i puna ukusa
Kombinacija pečene paprike i kikirikija daje joj punoću ukusa, dok je podjednako ukusna i kao posno i kao mrsno jelo. Kada ne postite, posni majonez možete zameniti klasičnim – ukus će biti još intenzivniji.
25. 12. 2025. u 22:45
Komentari (0)