JAK GURMANSKI OBROK, KOJI ĆE VAS DUGO DRŽATI SITIMA: Domaća dimljena kobasica sa jajima
MIRISOM kobasica i punim ukusom jaja učiniće da poželite ovaj obrok opet da pravite.
Foto Shutterstock
Domaća dimljena kobasica sa jajima je pravi klasičan obrok, koji možete da napravite bilo kada, jer ne sadrži ugljene hidrate.
Sastojci:
* 500 g dimljene kobasice
* 2 velika jajeta
* 2 kašike vode
* prstohvat soli
* prstohvat bibera
Recept za domaću dimljenu kobasicu sa jajima:
Korak 1:
Pripremite sve sastojke
Za domaću dimljenu kobasicu sa jajima izvadite jaja iz firžidera, pripremite kobasicu, ako želite isecite.
Korak 2:
Pecite kobasicu
U zagrejan tiganj bez ulja dodajte komade kobasice sa uklonjenim omotačem. Pecite pokriveno dok ne bude gotovo. Potom je izvadite na tanjir.
Prokuvajte razbijena jaja
Ubacite dva razbijena jajeta u tiganj. Dodajte so, biber i vodu i poklopite. Kuvajte dok belance ne bude gotovo, a potom stavite na tanjir. Serivirajte i uživajte!
(StvarUkusa/Mondo)
Preporučujemo
IDEALAN TOPLI KOLAČ ZA HLADNE DANE: Savršeno mirisne američke pitice sa jabukama
01. 02. 2024. u 08:00
SUKOB NAM JE PRED VRATIMA Rute upozorava: Mi smo sledeća meta Rusije
RUSIJA bi mogla da bude spremna da upotrebi vojnu silu protiv NATO-a u narednih pet godina, smatra generalni sekretar NATO-a Mark Rute.
11. 12. 2025. u 15:46 >> 16:40
OSUĐENI ZA UBISTVO STARCA U ZATVORU PADINSKA SKELA: Zrna saosećanja nemaju, izrečene višegodišnje kazne
SREĆKO Stefanović (22), Saša Stanković (22) i Dalibor Petrović (24) oglašeni su danas krivim u Višem sudu u Beogradu za teško ubistvo Stanimira Brajkovića (74) na bezobziran i nasilnički način u zatvoru Padinska Skela početkom februara 2024. godine. Ovom prvostepenom presudom Stefanović je osuđen na 19 godina zatvora, a Stanković i Petrović na po 18 godina.
11. 12. 2025. u 16:22
"STIGLI SRPSKI HULIGANI!" Austrijska policija plaši građane po ulicama Graca zbog navijača Zvezde
Šturm Grac i Crvena zvezda igraju utakmicu u Ligi Evrope, a pred taj meč austrijska policija je uradila nešto nesvakidašnje.
11. 12. 2025. u 16:15
Komentari (0)