SAVRŠENO PECIVO ZA DAN ZALJUBLJENIH: Mini-pice od hleba (VIDEO)

Novosti online

13. 02. 2024. u 12:00

NAPRAVITE preslatke mini-pice u obliku srca i obradujte vama dragu osobu za Dan zaljubljenih.

САВРШЕНО ПЕЦИВО ЗА ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ: Мини-пице од хлеба (ВИДЕО)

Foto Printscreen/YT/ 매일맛나 delicious day

Približava se Dan zaljubljenih i ako želite da obradujete vama dragu osobu, predlažemo vam da napravite mini-pice u obliku srca. Prave se od hleba, viršli i paprika, a za oblik vam nije potreban kalup. Sve je vrlo jednostavno, a ove mini-pice se spremaju manje od pola sata, a ukus im je fantastičan. 

Sastojci:

* 3 kriške hleba

* crni luk 
* zelena paprika 
* crvena paprika 
* mini viršle 
* tvrdi sir 
* paradajz sos

Recept za mini-pice od hleba u obliku srca:

 Korak 1: 

Pripremite sastojke 

Papriku sitno iseckajte, a viršle isecite na tanje kolutove. Crni luk sitno iseckajte, a tvrdi sir izrendajte. Hleb isecite na trouglove, pa zagrejte u mikrotalasnoj nekih 30 sekundi. 


 Korak 2: 

Napravite srce od hleba

Okrenite hleb tako da ivice trougla budu na gore, pa ih savijte ka unutra (treba da dobijete oblik srca). Pričvrstite čačkalicom. Poređajte na pleh obložen pek-papirom. 


 Korak 3: 

Napravite mini-pice 

Svako parče hleba premažite kečapom ili paradajz sosom, pa pospite rendanim sirom, seckanom paprikom i lukom, kao i viršlama. Pecite u zagrejanoj rerni na 190°C oko 7-10 minuta. Izvadite čačkalicu i služite. 

(StvarUkusa/Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!