VILIJAM JE TESTIRAO KEJT: Princ je ozbiljno razmišljao pre nego što je doneo odluku da baš Ketrin bude njegova buduća kraljica

Novosti online

04. 05. 2021. u 21:39

PRONALAZAK onoga s kim ćete provesti ostatak života nikada nije jednostavno.

ВИЛИЈАМ ЈЕ ТЕСТИРАО КЕЈТ: Принц је озбиљно размишљао пре него што је донео одлуку да баш Кетрин буде његова будућа краљица

Foto: Instagram printskrin

Ali za princa Vilijama, koji je drugi po redu za britanski presto, to je bio još veći zadatak, jer bi njegova izabranica morala biti idealan partner ukoliko postane "šef" države.

Prema kraljevskom stručnjaku Robertu Lejsu, vojvoda od Kembridža (38) koji je prošle nedelje proslavio deset godina braka sa svojom Ketrin, osećao se kao da mora da "izvrši audiciju" svoje izabranice pre nego što može da je veri.

Lejs je u jednom gostovanju rekao da se govori da je Vilijam testirao za Ketrin za njenu buduću ulogu.

- I mislim da u tome postoji istina. Vilijam je budući kralj Britanije i Komonvelta i, svidelo mu se to ili ne, deo njegovog posla bio je da odabere supružnika koji će taj posao dobro obaviti.

Vilijam i Kejt su se prvi put upoznali kao brucoši na Univerzitetu Sent Endrjuz i proveli četiri godine zajedno pre nego što su se nakratko rastali 2007. godine.

Prekid je inicirao Vilijam koji je počeo da se oseća "klaustrofobično" u vezi i dok je Kejt želela da se obaveže, nije se osećao spremno. Par je ponovo počeo da se zabavlja nakon neloliko meseci.

Oni su sada proslavili 10 godina otkako su se venčali u Vestminsterskoj opatiji, a njihovo venčanje je gledalo dve milijarde ljudi ispred malih ekrana.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža imaju su troje dece, princa Džordža (7), princezu Šarlot (6) i princa Luisa (3). 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)