BAJDENOV LJUBIMAC IDE NA DODATNU OBUKU: Mora da trenira ze Belu kuću

J.Ž.S.

13. 04. 2021. u 11:45

MAJOR, nestašni nemački ovčar bračnog para Bajden, uskoro će ponovno da napusti Belu kuću da bi prošao još jedan trening za pse, kako bi se što bolje uklopio u svoju funkciju predsedničkog psa.

БАЈДЕНОВ ЉУБИМАЦ ИДЕ НА ДОДАТНУ ОБУКУ: Мора да тренира зе Белу кућу

Foto: Printskrin

Majkl La Rosa, predstavnik za medije prve dame Džil Bajden, rekao je da će Major "proći dodatnu obuku koja će mu pomoći da se što uspešnije prilagodi životu u Beloj kući", a trening bi trebalo da traje nekoliko nedelja.

Prilagođavanje na život u u američkoj predsedničkoj rezidenciji dosad nije bila jednostavna za mladog i nestašnog njnmačkog ovčara, koga je porodica dovela iz azila za pse.

U martu je na kratko vraćen u njihovu porodičn kuću u državi Delaver, nakon što je napravio incident u Beloj kući, i ujeo jednog od zaposlenih.

Predsednik Bajden je tada rekao da je njegov četveronožni ljubimac i pratilac jednostavno zauzeo preterano zaštitnički stav u svom novom okruženju, uvek prepunom njegovih saradnika.

Major je dotad već prošao jednu obuku kako bi se stanje popravilo, ali ona je očigledno bila nedovoljna. Uprkos Majorovoj odsutnosti, Bela kuća će za to vreme ostati u "dobrim šapama". Čamp je drugi nemački ovčar predsedničkog para, stariji i očito mudriji, koji će ostati u Vašingtonu uz svoje gazde.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili