NA konferernciji za štampu na kojoj je italijanski premijer Mario Dragi govorio o vakcinisanju, o otvaranju italije kada bude sigurna pred pandemijom, prokomentarisao je i ponašanje prema predsednici Evropske Komisije Ursuli von der Lejen na sastanku u Ankari gde joj nije dodeljena počasna stolica izjavom da je turski predsednik Erdogan „diktator“.

Komentari (3)

Rajko

09.04.2021. 13:59

Uuu..koliko buke ni oko čega.. sad znaju kako je nama bilo.. kada su našeg presednika posadili na klupu.. a Tačija sa Vođama.. u Parizu na obeležavanju 100 god l sv.rata.. LICEMERI obični.!

Dragoslav Jovanovic

10.04.2021. 22:35

@Rajko - Bas volim sto se desio ovakav skandal .Pa sta misli Evropa da je jedino ona pa pogledajte sta su od sebe uradili nisu sposobni da proizvedu vakcinu a sa maskama o nemcima da ne mislim skandal propast.

buki

09.04.2021. 15:27

Ne razumem zašto Ursula nije zahtevala da joj donesu stolicu, stala između njih dvojice i strpljivo, bezobrazno čekala? Ovako se ispostavilo da je nesposobna i kao takva stolicu nije ni zaslužila. Koga je još mogao da iznenadi Erdoganov stav kako je ženama mesto na otomanu?