OTKRIVENO KOGA SU MEGAN I HARI OPTUŽILI ZA RAZISAM? Nacija u šoku - ovo niko nije očekivao!

Novosti online

03. 04. 2021. u 13:34

OPTUŽBE za rasizam u kraljevskoj porodici, koje su u eksplozivnom intervjuu izneli princ Hari i Megan Markl podigle su prašinu u celom svetu, a kako su njih dvoje odbili da imenuju osobu koja je pokrenula pitanje o boji kože njihovog sina Arčija, dugo se nagađalo o kome se radi.

ОТКРИВЕНО КОГА СУ МЕГАН И ХАРИ ОПТУЖИЛИ ЗА РАЗИСАМ? Нација у шоку - ово нико није очекивао!

Foto: EPA

Kontroverzna britanska autorka Lejdi Kolin Kembel tvrdi da je u pitanju princeza En, kraljičina ćerka, ali insistira da je Enin komentar pogrešno shvaćen i da se u stvari odnosio na brigu kako će se Megan uklopiti u kraljevsku porodicu.

Foto: EPA

 

- Hari je zbog pominjanja kulture shvatio da se tu radi o boji kože. En je izrazila brigu o posledicama dopuštanja da se neko takav uključi u kraljevsku porodicu pa je rekla da to neće izazvati probleme samo porodici, već i deci koja će nastati iz te veze. Hari je to odmah požurio da prenese Megan, koja je to povezala s bojom kože. Radi se o osobi koja jedva čeka da nađe problem tamo gde ga nema - tvrdi Kempbelova.

Kraljevska porodica, kao ni Megan i Hari, zasad nisu komentarisali ove tvrdnje.

Podsećamo, Megan je u intervjuu rekla da Arčiju nisu hteli da daju titulu princa zbog zabrinutosti oko njegove boje kože.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna