"UKRAJINA I SAD DRHTE OD UŽASA!" Ruske trupe krenule - pukovnik Baranec o situaciji u Donbasu (VIDEO)

Novosti online

03. 04. 2021. u 12:42

RUSKI vojni stručnjak i penzionisani pukovnik Viktor Baranec rekao je da su "Amerikanci i Ukrajinci zadrhtali od užasa", kada su videli kretanje ruskih trupa na Krimu.

УКРАЈИНА И САД ДРХТЕ ОД УЖАСА! Руске трупе кренуле - пуковник Баранец о ситуацији у Донбасу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Šta će se dogoditi s njima ako se vozovi makar milimetar pomere do Donbasa? Ali, Ministarstvo odbrane je reklo da su u stvari vojni konvoji povezani sa proverom trupa nakon zimske obuke. Sve vežbe su planirane, pa je reakcija Vašingtona i Kijeva samo još jedna provokacija. Oni su unapred znali za predstojeće događaje. Istovremeno, unutar zemalja podignuta je takva panika da su čak i poslanici Vrhovne rade spremni da pobegnu iz zemlje, plašeći se od izbijanja rata - prenosi Inforsmi.

Istovremeno, Baranec je primetio da Ukrajina šalje vojne snage na svoje granice više od mesec dana.

NJihov broj planiraju da povećaju na 100.000.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Anarhista

03.04.2021. 21:23

Страх је јачи од атомске. Српска Армија би морала имати засебни сектор о развијању и употреби страха према остатку света.

Bobi Vranje

10.04.2021. 15:12

Strasno su uplaseni. Svi drhte. Sestra mi zivi u Americi i kaze da je povecana kupovina bensedina a svaki amerikanac i pored toga ne moze da se smiri i da prestane da drhti. Strasno! Juce je morala da ide na planinu na skijanje da skrene misli zbog ruske vojske. Postoji sansa i da ce da se napije od straha.