GORE NEGO DA SU NJEGA NAPALI: Oštra reakcija princa Vilijama na napade na Kejt - "Nekih događaja se sećamo drugačije"

Novosti onlajn

20. 03. 2021. u 08:44 >> 08:47

SUDEĆI po rečima Peni DŽunor, koja je napisala biografije Harija i Vilijama, posebno ga je uznemirilo to što je Megan Markl optužila njegovu suprugu Kejt Midlton da ju je rasplakala.

ГОРЕ НЕГО ДА СУ ЊЕГА НАПАЛИ: Оштра реакција принца Вилијама на нападе на Кејт - Неких догађаја се сећамо другачије

Foto: EPA

- Vilijam je vrlo zaštitnički nastrojen prema Kejt i ume veoma da se naljuti. Prikazati Kejt u negativnom svetlu je gore nego da ste njega napali - rekla je Peni DŽunor.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da "im je žao što su Hari i Megan povređeni", ali i da se "nekih događaja sećaju drugačije".

Omid Skobi, novinar koji je i autor biografije Megan i Harija, analizirao je deo u kom Megan spominje Kejt Midlton, priloživši mejl koji je Megan navodno poslala zaposlenima, a u kom kaže da "Kad se već razbacuju izjavama, možda KP (Kensingtonska palata) i prizna ko je koga rasplakao".

O detaljima Megan Markl nije mnogo govorila u intervjuu sa Oprom. Rekla je samo kako je "Kejt bila uznemirena zbog nekih haljina", i kako se "posle izvinila, i sve je bilo u redu".

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)