BIVŠI IZRAELSKI OBAVEŠTAJAC: Rat Rusije i Amerike odvijaće se na sedam polja, a obe strane će koristiti nuklearno oružje

Novosti online

15. 03. 2021. u 19:46

RAT između Rusije i Sjedinjenih Država odvijaće se istovremeno na sedam polja, rekao je vojni stručnjak i bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi. Takođe je primetio da će u njih šest obe strane definitivno koristiti nuklearno oružje.

БИВШИ ИЗРАЕЛСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ: Рат Русије и Америке одвијаће се на седам поља, а обе стране ће користити нуклеарно оружје

Foto: Printskrin/depozitphotos/ilustracija

Kedmi je objasnio da i Rusija i Sjedinjene Države imaju sve potrebne vrste naoružanja potrebnog za vođenje vojnih operacija u vazduhu, na vodi i pod vodom, kao i u svemiru. U tu svrhu protivnici će koristiti najnovije lovce i bombardere, bespilotne letelice i helikoptere, ratne brodove i podmornice i inovativne satelitske sisteme.

Jedan od ključnih polja biće kopno na kome će se sukobiti osoblje obe vojske, tenkova i drugih oklopnih vozila, artiljerije i raketnih bacača, prenosi rznonline.ru.

Pored toga, dve države će se međusobno boriti u elektronskom i sajber prostoru. U ovom drugom, u bitku će se uključiti hakeri koji će proći bez strateškog nuklearnog oružja. Međutim, posledice njihovih borbi u sajber prostoru takođe će biti vrlo ozbiljne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)