USKORO će biti moguće u praksi verifikovati tvrdnje da državni mehanizam Amerike ne zavisi od ličnosti šefa Bele kuće, smatra novinar, publicista, TV voditelj i politički analitičar Anatolij Vaserman u intervjuu za FAN.

HA HA IMA PROBLEMA SA GLAVOM

12.03.2021. 08:10

@Mirjana - KAKVE TEK PROBLEME S GLAVOM IMAJU ONI KOJI SU GA BIRALI? Cisto se videlo u predizbornoj kampanji i za verne izbora, da iza njega stoji duboka drzava i da im je potreban poltron, kako bi nastavili da pljackaju svet kao do 2016. godine, kad ih je Tramp zaustavio za proteklih 5 godina.

Srbijo Zuta kuco

11.03.2021. 17:10

Dzo je "izabran" da bi nakon njegove smrti Kamala Haris postala prva zena i prva crna zena predsednik posto prvi pokusaj sa Killary Clinton nije uspeo. Veoma je lako znati koga establisment sprema za mesto predsednika. "Izglasaju" ga u Senat da bi naucio kako politicka korupcija na najvisem nivou funkcionise. Odacu vam jos jednu tajnu. Nakon zene predsednika dolazi Latino predsednik. Za to timare Marka Rubia i Teda Kruza koji su sada u Senatu. Rubio ispunjava uslov jer je rodjen u SAD a kod Kruza moze biti problema. Majka mu je Amerikanka ali je rodjen u Kanadi.

BeliVuk

11.03.2021. 17:11

Jedna od najtužnijih lekcija o Bajdenu koju Srpski narod zna je da je Bajden, kao i Dole, Lugar i Mekejn odgovoran za rat koji je ubio mnoge u Srbiji. I dalje lažu o njegovom mentalnom zdravlju. Kao što je rekao Carl Sagan, „Ako smo dovoljno dugo bili podmetani, obično odbacujemo bilo kakve dokaze o tome. Više nas ne zanima istina. Bambuz nas je zarobio. Jednostavno je previše bolno priznati, čak i sebi, da smo odvedeni. Jednom kada date šarlatansku moć nad sobom, gotovo je nikada nećete dobiti nazad. “

Dejan2019

11.03.2021. 18:08

Demokratija i jeste bolji sistem jer ne zavisi od pojedinca. Videli smo kako se izborila sa opasnošću bez presedana u istoriji US. Autoritativni i diktatorski režimi nemaju mehanizam odbrane, razaraju društveno tkivo do same koske, pre nego što se spontano ne raspadnu.

Goran

11.03.2021. 18:41

Pa zna se da je bolestan, zna se da on ništa ne odlučuje a zna se i da je njegova masinerija pokrala izbore a ako umre verujte USA narod će slaviti...

Dragan

12.03.2021. 08:08

И зашто би то била "застраћујућа вест"? то је добра вест, макар за слободарски свет. А тај одавно нити зна куд је пошао нити где је дошао.

petar

12.03.2021. 13:17

Izlapeo, nezna gde se nalazi brka imena svojih unucica i milistara, amerika ... imalu su afroamerikanca za presedika, monden koji je proveo osam udobnih godina narcisticki se glejuci u ogledalo sad ce da im dodje ista samo zenskog roda, burzujka koja je bliskaa narodu kao sto sam ja papa, ta drzava preti, ucenjuje , bombarduje suverene drzave i ubija njihove narode, gde je ta beogradske elita zaljubljenaa u evropu i ameriku?

Braco

12.03.2021. 17:57

Ljudi moji. ja zivim u SAd i svi znaju da je Bajden u politici 47 godina i da ama bas nista nije dobro ucinio. On je tvorac zakona poslije kojeg je broj crnaca koji su zavrsili u zatvoru najveci u istoriji SAD. Sa sinom Hunterom je vodio prljave poslove u Ukrajini. Nije ni cudo da sad kad je pn postao predsjadnik Ukrajina se sprema da udari na Donbas. Jedini razlog sto su ga Demokrate stavili na listu je zto sto je bio Podpredsjednik Obame i Crnci U SAD ga prepoznaju i vvezu za njega iako je mnogo puta istakao koliki je rasista. Covjek je totalno izlapio. Sve je plan da se on proglasi nesposobnim za funkciju i onde ce Amerika da ima prvu predsjednicu zenu i to crnkinju koja i nije bas crnkinja. A to sto je predlagao da se Srbija sravni sa zemljom je sasvim druga prica. To i da ne spominjem.