EVROPSKI sud za ljudska prava zatražio je od ruske vlade da pusti na slobodu ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, navedeno je u saopštenju objavljenom danas na sajtu Suda.

Komentari (11)

HOCELI SAD ILI ODMAH

17.02.2021. 16:21

KOJA JE TO PISURIJA, zar oni misle da je Rusija toliko naivna, i da njihove placenike oslobadja zasluzene i izrecene kazne. Sibir je mesto za drzavne neprijatelje (petokolonase) a njegovi mentori neka placu, on ce odradit zasluzenu kaznu, a oni mogu na glavu da se nasade. BEZOBRAZLUK! GDE SE ONI JOS NECE UMESAT.

Sima

17.02.2021. 17:10

Ovaj skorumpirani i mafijaški sud traźi od Rusa da puste ovog kriminalca?! Pa nije to Srbija? da joj diktira i kurta i murta,zaboravili da je to velika Rusija, u kojoj važi samo njihov zakon. Oni su isto što i Ameri,nijedan tuđi sud im nemože ništa,ovi glupani to znaju al eto probaju. Sve međunaridne sudske institucije treba srušiti. To je veštaški sud stvoren od skorumpiranih sudija. Njih zanima samo istok i Balkan, al na zapad nesmu ni da pisnu.

vladimir

17.02.2021. 17:39

Jako je teško urazumiti anglosaksonski "blok", koji sa dijagnozom OMETENIH u RAZVOJU, uporno traži od "džina" da bude pokoran!? Ponavljam, vaša jedina narcisoidnost i "hrabrost" potiče iz saznanja da Rusija ima RAZUM i strpljenje, kao NORMALNA država, i da će kontrolisati vaše provokacije! Tu je vaša jedina snaga, a sve to bi prestalo u SEKUNDI da vam kojim slučajem zapreti! Koliko ste i jadni i bedni!

MiR

17.02.2021. 18:16

Nije ga vlada ni ztvorila, nego RUSKI SUD jer je kriminalac. Rusija ima RUSKI SUD, i u njegov rad niko ne sme da se mesa, pa ni ruska Vlada, a kamoli neko iz drugih drzava! Evropski sud neka gleda svoja posla!

buki

17.02.2021. 19:59

Evropski sud za ljudska prava bi trebalo da zna kako nikoga ne oslobađa ili osuđuje nečija vlada, nego sud koji je nezavisan u odlučivanju. Kakav je to sud koji zahteva politički pritisak na drugi sud? Zapadnjaci su potpuno izgubili kompas koristeći različite aršine za merenje istih pojava, pa ne znaju više ni šta govore.