PRORADIO „VAJBER“: Kompanija poslala upozorenje

Novosti online

13. 02. 2021. u 23:53

„VAJBER“, aplikacija za razmenu poruka proradila je posle „pada“, kada su brojni korisnici prijavili da ne radi.

ПРОРАДИО „ВАЈБЕР“: Компанија послала упозорење

Foto: Depositphotos

Iz te kompanije oglasili su se i upozorenjem za korisnike da ne deinstaliraju i ponovo instaliraju aplikaciju, a naveli su i da će im, ukoliko su to uradili, podaci biti vraćeni.

„Vajber“ je bio nedostupan određenim korisnicima u Srbiji, Grčkoj, Ukrajini, Bugarskoj... Pojedinim korisnicima radila je desktop verzija, a onima koji nisu uspevali da joj pristupe aplikacija je tražila da se ponovo registruju, ali onda nije slala kod za potvrdu registracije, piše Mondo.

Kompanija se oglasila na Tviteru i saopštila da korisnici nikako ne pokušavaju da je izbrišu i ponovo instaliraju.

​„Zbog tehničkih problema, pojedini korisnici su izgubili pristup Vajber nalogu. Nemojte da izbrišete Vajber i nemojte da ga reinstalirate, pošto tako nećete rešiti ovaj problem! Vajber će veoma uskoro ponovo biti dostupan“, istakli su iz te kompanije.

Nedugo zatim, saopšteno je da je Vajber proradio.

​Kako je navedeno, podaci korisnika koji su izbrisali, pa ponovo instalirali aplikaciju, sačuvani su na klaudu i biće im vraćeni.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja