NAVALJNI JE OTVORENO IZDAO SVOJU OTADŽBINU: Obratio se svojim američkim pokroviteljima, ruski poslanik otkrio sve

Novosti online

31. 01. 2021. u 22:35

POSLANIK Državne dume Rusije Ruslan Balbek nazvao je otvorenom izdajom domovine poziv Fonda za borbu protiv korupcije (FBK) Alekseja Navaljnog upućen Sjedinjenim Američkim Državama da uvedu sankcije protiv ruskih državljana.

НАВАЉНИ ЈЕ ОТВОРЕНО ИЗДАО СВОЈУ ОТАЏБИНУ: Обратио се својим америчким покровитељима, руски посланик открио све

Foto AP

- Eto, FBK je pokazao svoje pravo lice – direktno se obratio svojim američkim pokroviteljima i rekao im: "Kaznite ruske zvaničnike, oni nas sprečavaju da organizujemo revoluciju. Treba dovesti na vlast američkog agenta Alekseja Navaljnog i nakon toga Vašingtonu predati kormilo za upravljanje Rusijom" - rekao je poslanik.

Balbek je istakao da je osnivač Fonda Aleksej Navaljni izdao svoju domovinu.

- Smatram da je taj čovek otvoreno saopštio o izdaji otadžbine. I, ako mu je tako loše, neka ide gde god hoće. Ali neka pre toga najpre odgovara pred ruskim zakonom zbog učešća u organizaciji nemira 23. januara, a onda će sud smisliti gde da ide – u sunčani Majami ili magloviti Magadan - izjavio je on.

Ruski poslanik je dodao da ne vidi benefite za zemlju od „takvih revolucionara“.

- A ukoliko su naneli štetu, neka svojim udarničkim radom u popravnim ustanovama nadomeste to - rekao je.

Ruslan Balbek/Foto: Printscreen

Ranije je Fond za borbu protiv korupcije, koji je osnovao ruski opozicionar Aleksej Navaljni, pozvao američkog predsednika DŽoa Bajdena da uvede sankcije protiv nekoliko desetina državljana Rusije – biznismena i političara. Tekst pisma američkom lideru od 29. januara objavio je na Fejsbuku Vladimir Ašurkov, izvršni direktor fonda.

Ovaj spisak ruskih državljana protiv kojih je FBK pozvao američko rukovodstvo da uvede sankcije objavio je i list „Vašington post“.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

prellee

31.01.2021. 22:50

...Eto, FBK je pokazao svoje pravo lice – direktno se obratio svojim američkim pokroviteljima i rekao im: "Kaznite ruske zvaničnike, oni nas sprečavaju da organizujemo revoluciju. Treba dovesti na vlast američkog agenta Alekseja Navaljnog i nakon toga Vašingtonu predati kormilo za upravljanje Rusijom" - rekao je poslanik....Da, da US upravlja Rusijom! Pita li se taj Navaljni kako će proći Ruski narod ili ga to ne interesuje. Amerikance interesuje samo bogastvo Rusije, ruski dijamanti, rusko zlato, ruske sirovine, NIŠTA VIŠE OD TOGA. Oni vole Rusiju samo kad je slaba, kao u vrijeme pijandure Jeljcina kad su se Amerikanci smijali, kad su ponižavali rusku naciju, ruski slobodarski narod.

Zvuči poznato

01.02.2021. 20:10

Jadni li su izdajnici svojih zemalja. Novac im najvažniji pa ih zapadnjaci lako potkupe. I jadna je ova zapadnjačka demokratija - po njima je demokratija ako radiš šta oni narede!