NAVALJNI JE OTVORENO IZDAO SVOJU OTADŽBINU: Obratio se svojim američkim pokroviteljima, ruski poslanik otkrio sve

Novosti online

31. 01. 2021. u 22:35

POSLANIK Državne dume Rusije Ruslan Balbek nazvao je otvorenom izdajom domovine poziv Fonda za borbu protiv korupcije (FBK) Alekseja Navaljnog upućen Sjedinjenim Američkim Državama da uvedu sankcije protiv ruskih državljana.

НАВАЉНИ ЈЕ ОТВОРЕНО ИЗДАО СВОЈУ ОТАЏБИНУ: Обратио се својим америчким покровитељима, руски посланик открио све

Foto AP

- Eto, FBK je pokazao svoje pravo lice – direktno se obratio svojim američkim pokroviteljima i rekao im: "Kaznite ruske zvaničnike, oni nas sprečavaju da organizujemo revoluciju. Treba dovesti na vlast američkog agenta Alekseja Navaljnog i nakon toga Vašingtonu predati kormilo za upravljanje Rusijom" - rekao je poslanik.

Balbek je istakao da je osnivač Fonda Aleksej Navaljni izdao svoju domovinu.

- Smatram da je taj čovek otvoreno saopštio o izdaji otadžbine. I, ako mu je tako loše, neka ide gde god hoće. Ali neka pre toga najpre odgovara pred ruskim zakonom zbog učešća u organizaciji nemira 23. januara, a onda će sud smisliti gde da ide – u sunčani Majami ili magloviti Magadan - izjavio je on.

Ruski poslanik je dodao da ne vidi benefite za zemlju od „takvih revolucionara“.

- A ukoliko su naneli štetu, neka svojim udarničkim radom u popravnim ustanovama nadomeste to - rekao je.

Ruslan Balbek/Foto: Printscreen

Ranije je Fond za borbu protiv korupcije, koji je osnovao ruski opozicionar Aleksej Navaljni, pozvao američkog predsednika Džoa Bajdena da uvede sankcije protiv nekoliko desetina državljana Rusije – biznismena i političara. Tekst pisma američkom lideru od 29. januara objavio je na Fejsbuku Vladimir Ašurkov, izvršni direktor fonda.

Ovaj spisak ruskih državljana protiv kojih je FBK pozvao američko rukovodstvo da uvede sankcije objavio je i list „Vašington post“.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

TRAMP ISPRED SUDA NA MENHETNU: Nije mi dozvoljeno da govorim