DEVOJČICA (4) JE VRIŠTALA I MOLILA DA SE VRATI: Brutalna kazna u vrtiću, vaspitačica izbacila napolje dete bez jakne (VIDEO)

Novosti online

30. 01. 2021. u 20:30

DEVOJČICA stoji na hladnom pred vratima odeljenja u vrtiću i vrišti. Moli svoju vaspitačicu da je pusti unutra, viče za mamom. Ima samo 4 godine. Nosi samo ružičastu haljinu, bez kaputa tokom dana. Učiteljica u vrtiću u Halkidi izbacila ju je u dvorište zbog „kazne“ jer je bila nevaljala. Dok devojčica neprestano vrišti, ostala deca u učionici su prestravljena. Neki su kasnije rekli svojim roditeljima da su „začepili uši rukama“ jer nisu mogli da čuju vrisku svogje drugarice iz grupe. Scena horora u Grčkoj 2021.

ДЕВОЈЧИЦА (4) ЈЕ ВРИШТАЛА И МОЛИЛА ДА СЕ ВРАТИ: Брутална казна у вртићу, васпитачица избацила напоље дете без јакне (ВИДЕО)

Foto: Depositphotos

Prolaznica, majka koja takođe ima dete u istom vrtiću čula je vriske. Snimila je mobilnim telefonom i potresnu i nehumanu scenu.

Incident se dogodio prošlog utorka, 26. januara, kada se ledeni hladni front prostirao širom zemlje.

Šokirana majke je ušla u vrtić i zatražila objašnjenje. Vaspitačica tvrdi da je četvorogodišnjakinja bila nestašna, imala je napadaj i bila je van kontrole, napala je drugu decu, izbacila je vaspitačicu i izvadila joj masku za lice unutar usta.

Očigledno je dete obavestilo roditelje o brutalnoj kazni, i vaspitačica se izvinila.

Međutim, roditelji druge dece u prvom vrtiću Agios Mikolaos u Halkidi nisu bili zadovoljni načinom na koji je incident zatvoren i „zataškan“. Zahtevali su objašnjenja od prosvetnih vlasti.

Na kraju, video snimak video snimak je završio na internetu. 

Nakon ovog incidenta, još jedna majka se žalila i rekla da se njen sin vratio kući sa otiskom ruke na vratu.

Ministarstvo obrazovanja naložilo je internu istragu o incidentu sa devojčicom u subotu nakon što je video snimak emitovala i Ant1 TV u udarnim vestima u petak.

U razgovoru sa medijima vaspitačica koja je devojčicu „kaznila“ izbacivanjem na hladno  opisala je da je dete van kontrole i rekla da „sklonila sam je sa vrata i nastavila da razgovaram sa njom da je smiri. Odmah sam nazvala njenu majku, prenosi portal Keep Talking Greece.

Priznala je - sigurno je moje ponašanje bilo ekstremno, ali morala sam da zaštitim ostalu decu.

Dodala je da je razgovarala sa roditeljima devojčice o „sledećim koracima za poboljšanje deteta“.

Što se tiče majke koja je snimala snimak, učiteljica je rekla da je ovo možda bila osveta njoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAN ZEMLJIŠTA: Zemlja i voda su izvor života