"KRVAVIM RUKAMA ZGRĆE PARE": Hilari na udaru zbog svog novog projekta, zarađuje na tuđoj nesreći

Novosti online

26. 01. 2021. u 15:14

КРВАВИМ РУКАМА ЗГРЋЕ ПАРЕ: Хилари на удару због свог новог пројекта, зарађује на туђој несрећи

Foto: Depositphotos

BIVŠA američka državna sekretarka Hilari Klinton nedavno je otvorila produkcijski studio koji bi uskoro trebalo da počne sa radom na seriji ili igranim filmovima posvećenim Kurdama kao grupi koja nastoji da promoviše svoje jasne političke ciljeve. Međutim, potencijalni gledaoci prilično su sumnjičavi prema toj nameri.

HiddenLight Productions, produkcijska kuća koju su otvorile Hilari Klinton i njena ćerka Čelzi sa još nekoliko partnera, dobila je prava na adaptaciju trenutno najintrigantnije priče „Ćerke Kobanija“ autorke Gejl Lemon. 

- Ćerke Kobanija je izvanredna priča o hrabrim prkosnim ženama koje se bore za pravdu i jednakost. Otvorili smo produkcijsku kuću kako bismo proslavili junakinje, opevane i neopevane, čija se hrabrost često previđa i oduševljeni smo što ćemo ovo nadahnjujuće delo prikazati gledaocima širom sveta - izjavila je Hilari Klinton.

Od trenutka kada se ova najava pojavila mnogo je skeptičnih komentara objavljeno na društvenim mrežama.

- Nadam se da će uvod vaše nove emisije o Kurdima uključiti zdravu dozu kontekstualnih informacija! Možda bi trebalo da obuhvati i vreme u kojem smo podržavali Irak u njihovom genocidu 1988. godine! - uputio je jedan korisnik društvene mreže Klintonovoj.

Drugi su, prenosi Sputnjik internešnal, u neverici postavljali pitanja bivšoj američkoj državnoj sekretarki:

- Da li će Klintonova uključiti delove o tome kako je njen Stejt department naoružavao i obučavao džihadističke grupe koje terorišu ove žene i njihove zajednice ili podršku koju je njen suprug pružao turskim zverstvima nad Kurdima devedesetih?

Objavljeno je još skeptičnih komentara i onih koji sugerišu da je posredi iskorišćavanje Kurda zarad profita

- Mislim da ona samo iskorišćava Kurde jer smo tokom proteklih godina postali izuzetno popularni i voljeni. Pa koja tema može biti bolja od Kurda za emisiju?", naveo je jedan korisnik društvene mreže.

- Ako je toliko zainteresovana za Kurde, zašto Klintonova nije uradila nešto više dok je bila američka državna sekretarka nego je ostavila Kobani na milost i nemilost genocidnih silovatelja i ubica. NJene krvave ruke sada zgrću novac. Lepo - još jedan je od komentara upućenih Klintonovoj.

Na osnovu stotina sati intervjua i izveštaja sa terena, delo "Ćerke Kobanija" prikazuje veličanstveni napredak kurdskih žena boraca koje su napale Daeš na severu Sirije u pokušaju ne samo da pobede svoje protivnike na bojnom polju, već i da prošire svoju političku viziju, postignu rodnu ravnopravnost i osvete se muškarcima koji su kupovali i prodavali žene boreći se sa njima na svakom koroku, navodi se u opisu izvornog materijala.

One su uspele i da pridobiju poštovanje i ogromnu vojnu podršku američkih snaga za specijalne operacije. Knjiga će biti objavljena 16. februara.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Prellee

26.01.2021. 16:00

Evil woman! Nije im pomogla dok je bila na vlast, ali ce sad na njihovoj nesreci da se bogati.Prodavace im maglu za visoke dolarske apanaze.Ja je pamtim kao zlu osobu.Kako se sam radovala i smijala, kao malo dojence kad je rulja (mobs) u Libiji pomela asfalt sa nesretnim Gadafijem.

Braco

26.01.2021. 20:02

Ova zena je olicenje zla i pakosti. Niti je ikada niti ce ikada ona da vodi brigu o Kurdima. Ona i njen muz Bill imaju Nevladinu Organizaciju : Clinton Foundation" i oni su otvorili njihovu kancelariju na Haitiju, i onda zgrcu pare kao za pomoc narodu Haitija poslije zemljtresa i uragane. Kcerka moga prijatelje je bila tamo da pomogne onim jadnicima i sve sto postoji od Clinton Fondacije tamo je jedna prazna parcela i istrunuly ribarski camac na parceli. Pa ti sad vidi kakav je ona "Humanista". Kad su u Libiji napali Americku Ambasadu ona kao Drzavni Sekretar nije ni prstom mrdnula da se Americki Ambasador spase. Taj isti je i ubijen i ona nikad nije za to odgovarala. Zlo da ne moze biti vece.