BIVŠA američka državna sekretarka Hilari Klinton nedavno je otvorila produkcijski studio koji bi uskoro trebalo da počne sa radom na seriji ili igranim filmovima posvećenim Kurdama kao grupi koja nastoji da promoviše svoje jasne političke ciljeve. Međutim, potencijalni gledaoci prilično su sumnjičavi prema toj nameri.

Prellee

26.01.2021. 16:00

Evil woman! Nije im pomogla dok je bila na vlast, ali ce sad na njihovoj nesreci da se bogati.Prodavace im maglu za visoke dolarske apanaze.Ja je pamtim kao zlu osobu.Kako se sam radovala i smijala, kao malo dojence kad je rulja (mobs) u Libiji pomela asfalt sa nesretnim Gadafijem.

Braco

26.01.2021. 20:02

Ova zena je olicenje zla i pakosti. Niti je ikada niti ce ikada ona da vodi brigu o Kurdima. Ona i njen muz Bill imaju Nevladinu Organizaciju : Clinton Foundation" i oni su otvorili njihovu kancelariju na Haitiju, i onda zgrcu pare kao za pomoc narodu Haitija poslije zemljtresa i uragane. Kcerka moga prijatelje je bila tamo da pomogne onim jadnicima i sve sto postoji od Clinton Fondacije tamo je jedna prazna parcela i istrunuly ribarski camac na parceli. Pa ti sad vidi kakav je ona "Humanista". Kad su u Libiji napali Americku Ambasadu ona kao Drzavni Sekretar nije ni prstom mrdnula da se Americki Ambasador spase. Taj isti je i ubijen i ona nikad nije za to odgovarala. Zlo da ne moze biti vece.