IVANKA ZAPLAKALA TOKOM OPROŠTAJNOG GOVORA DONALDA TRAMPA: Budućnost ove zemlje nikada nije bila bolja

Novosti online

20. 01. 2021. u 22:29

NEKOLIKO sati pre nego što će biti inaugurisan novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden, sada već bivši prvi čovek Amerike napustio je Belu kuću i u bazi Endrjuz obratio se javnosti pre odlaska u Floridu, gde će najverovatnije živeti.

ИВАНКА ЗАПЛАКАЛА ТОКОМ ОПРОШТАЈНОГ ГОВОРА ДОНАЛДА ТРАМПА: Будућност ове земље никада није била боља

Foto: EPA

Tramp je izjavio da su Amerikanci, da su SAD velika zemlja, i istakao da mu je bila velika čast zato što je obavljao funkciju predsednika Amerike da mu je bila velika čast što je bio predsednik.

- Posmatraću, boriću se uvek za vas. Slušaću i reći vam da budućnost ove zemlje nikada nije bila bolja. Doviđenja, hvala vam, vratićemo se u nekom obliku - poručio je Tramp prisutnima.

Pored njega je za govornicom sve vreme stajala supruga Melanija koja je nosila crni komplet sličan onom koji je nosila za vreme njegove inauguracije pre četiri godine.

Tu su bili prisutni i članovi Trampove porodice, a posebnu pažnju privukla je rekacija njegoge ćerke Ivanke Tramp (39), koja prema svemu sudeći nije mogla da iskontroliše emocije, te je u jednom trenutku zaplakala u bazi Endrjuz.

Podsećanja radi, Bajden je danas inaugurisan na ceremoniju u Vašingtonu, a u prvom obraćaju kao šef države kazao je da je "demokratija preživela".

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!