TOTALITARIZAM LIBERALNE LEVICE: Mračni plan Bajdenove administracije

Novosti online

20. 01. 2021. u 12:17

INCIDENTE u Kapitolu, nova američka administracija želi da iskoristi kako bi zavele totalitarizam liberalne levice, smatra istoričar i publicista prof. dr Srđa Trifković.

ТОТАЛИТАРИЗАМ ЛИБЕРАЛНЕ ЛЕВИЦЕ: Мрачни план Бајденове администрације

AP Photo

- Četiri godine smo bili svedoci kontinuiranog državnog udara ,,duboke države" protiv Trampa, čiji legitimitet nijednog trenutka nije bio prihvaćen od te nečasne sprege lobističko-kongresne močvare u Vašingtonu, vojno-industrijskog kompleksa, Vol Strita i tehnoloških giganata iz Silikonske doline, podržani mejnstrim medijskom mašinerijom, bilo da je reč o mitu o ruskom uplitanju u izbore ili o apsurdnom pokušaju impičmenta zbog telefonskog razgovora sa Zelenskim ili zbog haosa na američkim ulicama, koje smo videli prošlog proćela i leta, a koji je bio prikazivan kao ,,mirni protesti". Nakon što su ukrali izbore 3. novembra, na razne načine, o tome će se tek u punoj meri saznati istina kada, nažalost, vuk bude pojeo magarca, sada žele da iskoriste zbivanja od 6. januara kao što je Hitler iskoristio paljevinu Rajhstaga, februara 1933. godine, mesec dana posle svog izbora za kancelara, da bi zaveli totalitarizam liberalne levice - rekao je prof. Trifković za tv Pink.

Današnja Amerika liči na onu na ustavnim temeljima ustanovljene republike iz 1776. i 1787. godine, samo onoliko koliko vampir liči na živog čoveka, zaključio je srpski istoričar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista