DETALJI NAPADA RUSKIH I SIRIJSKIH SPECIJALACA: DŽihadisti potpuno razbijeni u osvetničkoj operaciji (UZNEMIRUJUĆI VIDEO/FOTO)

Novosti online/Đ. M.

12. 01. 2021. u 19:20

NA DRUŠTVENIM mrežama su se pojavili snimci teških gubitaka koje su ruski i sirijski specijalci rano jutros naneli proturskim džihadistima.

ДЕТАЉИ НАПАДА РУСКИХ И СИРИЈСКИХ СПЕЦИЈАЛАЦА: Џихадисти потпуно разбијени у осветничкој операцији (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО/ФОТО)

Foto: Depositphotos

Napad na teroriste je počeo rano jutros u selu Al-Haluba, u sirijskoj provinciji Hama.

Operacija je najverovatnije bila osvetničkog karaktera, pošto su pre tri meseca teroristi samo dva kilometra odatle, u selu Tandžara, ubili 28 sirijskih vojnika.

Na tviteru su objavljeni i snimci nastali nakon operacije, na kojima se vide tela ubijenih terorista. Video materijal je uznemirujuć, možete ga pogledati klikom OVDE.

U akciji je ubijeno 11 terorista Džaiš al-Nasra (Vojske pobede), istaknute frakcije takozvane Sirijske nacionalne armije.

Izvori navode da su teroristi, nakon ostvarivanja kontakta sa Rusima tražili hitnu podršku od komande, nakon čega su im upućena pojačanja.

Pripadnici ruskih Snaga za specijalne operaije su zatim i njima postavili zasedu, ubivši još trojicu terorista, čime se broj mrtvih na strani proturskih militanata popeo na jedanaest.

Više informacija o ratu u Siriji i situaciji na Bliskom istoku možete pročitati KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)